25.4 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

SERIJA KOJA BI MOGLA DA NADMAŠI „GAME OF THRONES“: Pogledajte trejler za spektakl „The Crown“, vredan 156 miliona!

Netflix nam je već na početku jeseni pripremio novu serije visoke produkcije „The Crown“ koja prati razvojni put vladavine kraljice Elizabethe II, kao i sve nedaće sa kojim se susretala…

Netflixova predstojeća drama „The Crown“ čiji budžet iznosi čitavih 156 miliona dolara, još jedna je od serija koja ove sezone obećava mnogo. Zasnovana na istorijskim događajima, ona u sam centar stavlja dramatične godine rane vladavine kraljice Elizabethe II (Claire Foy) na britanskom prestu.

Počev od 1947. godine, šest godina pre njenog krunisanja, deset epizoda prve sezone će hronološki prikazati Elizabethin brak sa princom Philipom (Matt Smith), preranu smrt njenog oca- kralja George VI, kao i njeno iskustvo kao dvadesetpetogodišnje kraljice posleratne Britanije.

Idejni tvorac serije je pisac i producent Peter Morgan koji je godinama istraživao kasniji deo Elizabethine vladavine u filmu The Queen (2005), za koji je Helen Mirren osvojila Oskara.

Netflix navodno ima šestogodišnji plan za seriju što uključuje i menjanje glavnih uloga, ako to vreme i razvoj serije bude zahtevalo, ističu iz PR tima.

Izvor:elle.rs/foto:vanityfair.com

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla