Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Седиш 8 сати, плата до 350.000 динара: Посао у Србији за ове паре можеш да нађеш већ сутра, средња школа довољна и један је услов

Седиш цео дан, а плата 350.000 динара. Звучи невероватно, али посла у Србији за ове паре тренутно има колико хоћеш, а можеш већ данас и да почнеш.

Ово су речи и возача камиона, али и послодаваца који их траже. И нису то само приче између њих већ и предмет огласа који послодавци плаћају да би пронашли људе да раде и возе.

Када су у питању износи од неколико стотина хиљада динара, већина најпре помисли да су за толике паре потребно високо образовање и одређене вештине. Да то није тачно показују бројни огласи, где се без икакве дипломе месечно нуди више стотина хиљада динара.

Такав један оглас тренутно је активан на једном сајту за тражење посла. Наиме, за возача са Ц категоријом понуђена плата креће се од 250.000 до 350.000 динара. Оно што је веома занимљиво, нема никаквих услова које би потенцијални возач морао да испуњава, осим вероватно возачке дозволе наведене категорије.

Осим веома примамљиве зараде, за пуно радно време послодавац нуди и уговор о раду. И не само то. Како у опису огласа стоји, фирма је спремна и да финансира полагање за ЦПЦ обуку. Иако би прва помисао због поменуте зараде била да се ради о послу преко границе, из огласа се може закључити да би возач возио само по Србији.

У опису оглса стоји да би релације за возача искључиво биле Аранђеловац, Ариље, Горњи Милановац, Ивањица, Крагујевац, Ниш, Пожега, Топола, Ужице, Чачак.

Познато је да су начи возачи предходних година масовно одлазили у иностранство због веће зараде. Међутим, како је Србија због тога у великом дефициту за возачима, плате у овом сектору последњих година знатно су порасле и код нас. Процена струке је да ће наставити да расту и у наредном периоду.

Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај