ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Савет родитеља тражи забрану коришћења мобилних телефона

У среду 20.априла је одржана седница Савета родитеља ОШ Димитрије Туцовић. Чланови Савета су бирали кандидате за чланове Школског добра. Представљени су резултати на крају првог полугодишта, а разговарало се о употреби мобилних телефона у школи, току радова на спортској хали на Златибору, бесплатним уџбеницима.

На седници је усвојена листа кандидата за чланове школског одбора а формирана је и комисија за избор. Кандидати за Школски одбор су: Маријана Радибратовић, Јелена Пантовић, Владе Бојовић, Бранкица Рајовић, Тијана Мићић, Марко Бујишић и Јелена Смиљанић.

Чланови Савета су овом приликом разговарали о употреби мобилних телефона у школи и усвојили су закључак да се забрани коришћење мобилних телефона у од уласка у школско двориште до завршетка наставе.

Представници школе су чланове Савета информисали о току радова на спортској хали на Златибору. Чланови Савета су поставили питање повраћаја средстава за екскурзије и рекреативну наставу за школску 2019/20. Ове активности нису реализоване због епидемије корона вируса а агенције дугују једну рату.

Извор вести
златибор.тв

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА