ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

29. новембар 2023. године, прохладно вече у Ужицу, али веома топло у хали “Велики парк“ која је недавно добила потпуно нову котларницу на гас и чији ће се изглед ускоро потпуно променити
захваљујући комплетној реконструкцији коју ће финансирати држава. Мада морамо признати да је можда било хладно онима који су остали испред хале, јер нажалост на трибинама и паркету
више није било места. О каквом то фијаску говорите ви из Деморатске странке која на сваком скупу у Ужицу окупи једва десетак, петнаест грађана?

У Великом парку у среду 29. новембра било их је око пет хиљада. Пет хиљада Ужичана и наравно грађана из свих општина Златиборског округа, који су дошли да поздраве председника
Србије Александра Вучића и пруже подршку његовој политици, јер за то немају прилику у својим местима.

О атмосфери у самој хали сувишно је говорити, јер фотографије и видео записи о том говоре много више. И то је вама из Демокатске странке највећи проблем. Како данас признати да је хала била препуна, атмосфера сјајна, а вести донете у Ужице никада боље, када сте прижељкивали и очекивали фијаско.

100 милиона евра за реконструкцију и доградњу Здравственог центра и Опште болнице Ужице, две магнетне резонаце, скенери, мамографи, ултразвучни апарати. Обилазница, брза саобраћајница
ка Вишеграду, реконструкција хале. То је оно чему су се радовали и чему су аплаудирали грађани, то је оно што су тражили и оно што ће, иако ви то не желите, бити урађено у наредном периоду.

И само нам ви немојте говорити о стручним кадровима, јер веома сте стручно Ужичанима у наслеђе оставили гомилу нерешених проблема. Стручно сте завршили спортску халу у Крчагову као и ону у Севојну. Да не говоримо о стотинама километара сеоских путева у које за време ваше владавине механизација није ушла или фабрици воде и магистралном водоводу у Севојну.

И да се не лажемо, задња рупа на свирали сте управо ви из Демократске странке, која овога пута није успела да направи ниједан добар дил, па су саопштења једини начин да се негде чује да још увек постојите.

Управо здрав разум и храброст, упркос атмосфери коју ви и вама слични правите најстрашнијим увредама ка онима који подржавају Листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ , одлучиће о даљој судбини наше земље и нашег града 17. децембра.

Јер као што рекосте, живот је један и треба га живети без страха и насиља али и мржње, коју сејете свакодневно не бирајући средства.

Србија не сме да стане!
Ужице не сме да стане!

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)