OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Saopštenje za medije Narodne stranke Užice

Saopštenje za medije Narodne stranke Užice:

            U vreme kada Užice i cela Srbija gore u epidemiji sa bilborda širom grada  i cele zemlje vlast Aleksandra Vučića se zahvaljuje građanima Srbije. „Hvala Srbijo!“ čitaju građani Užica, jednog od žarišta epidemije.

            Licemerna je i sramna zahvalnost građanima nateranim, zastrašenim i ucenjenim da izađu na izbore,  iako  je svako biračko mesto, sada je jasno, bilo mesto zaraze smrtonosnim virusom. Vlast je izbore videla kao borbu za  plen, a život svakog građanina Srbije samo kao broj. Odgovornost za to snosi vlast, ali i sve druge stranke koje su učestvovale na lažnim izborima i širenju epidemije. Još je poraznija  činjenica da na čelu lista i vlasti, ali i „opozicije“ koja je učestvovala na Vučićevim izborima u Užicu su lekari. Lekarsku etiku su, za potrebe izbora, podredili stranačkim interesima. Sada stranke, takve lažne opozicije izlaze sa listom lepih želja i učestvuju u „pandemija predstavama“ započetim još u vanrednom stanju.

            Narodna stranka pozivala je građane da ne izlaze na izbore i tako sačuvaju i zdravlje i dostojanstvo.

            Mnogi građani su ostali kod kuće, svojim izlaskom nisu doprineli ni širenju epidemije, ni davanju legidimiteta kriminalnoj vlasti. Građani Užica koji pod temperaturom sede satima ispred kovid ambulante u kojoj do juče nije bilo ni testova, svesni su kraha zdravsvenog sistema i opšteg kolapsa države.

            Zato apelujemo na zdrav razum građana Užica da se pridržavaju mera prevencije od zaraze i sačuvaju svoje i zdravlje drugih. To je način i da  podržimo medicinske radnike  Zdravsvenog centra Užice koji su heroji borbe sa virusom.

      Krajnje je vreme da građani Užica shvate da je imati diletante na vlasti, ali  i politikante u lažnoj opoziciji, opasno, ne samo po budžet RepublikeSrbije, vladavinu prava i budućnost zemlje, već je direktno opasno po zdravlje i život svakog od nas.

Ivana Parlić,
poverenik narodne stranke Užice

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

19 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19 sa teritorije Zlatiborskog okruga

Oglasna Tabla

TAČNO PRE 60 GODINA: Na današnji dan, 7. avgusta 1960 godine otvorena je užička plaža

Oglasna Tabla

Guča 2020. bez Sabora: Kako Srbi pišu istoriju

Oglasna Tabla

Jedan od smešnijih srpskih izraza „Nadrljao kao Žuti“, potekao je iz veoma tužne priče o mladiću neupućenom u naše običaje

Oglasna Tabla

Od Užica 300.000 dinara za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Oglasna Tabla

Maline u čokoladi: Neodoljive domaće praline koje ćete obožavati (VIDEO)

Oglasna Tabla

Danas isplata 60 odsto minimalca za više od 235 hiljada preduzeća

Oglasna Tabla

MUP Srbije povodom stradanja ptica saopštio da nije nadležan za kontrolu preleta helikoptera

Oglasna Tabla

Vreme danas: Oblačno, toplo i sparno

Oglasna Tabla