OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Saopštenje za medije Narodne stranke Užice

Saopštenje za medije Narodne stranke Užice:

U vreme kada Užice i cela Srbija gore u epidemiji sa bilborda širom grada  i cele zemlje vlast Aleksandra Vučića se zahvaljuje građanima Srbije. „Hvala Srbijo!“ čitaju građani Užica, jednog od žarišta epidemije.

Licemerna je i sramna zahvalnost građanima nateranim, zastrašenim i ucenjenim da izađu na izbore,  iako  je svako biračko mesto, sada je jasno, bilo mesto zaraze smrtonosnim virusom. Vlast je izbore videla kao borbu za  plen, a život svakog građanina Srbije samo kao broj. Odgovornost za to snosi vlast, ali i sve druge stranke koje su učestvovale na lažnim izborima i širenju epidemije. Još je poraznija  činjenica da na čelu lista i vlasti, ali i „opozicije“ koja je učestvovala na Vučićevim izborima u Užicu su lekari. Lekarsku etiku su, za potrebe izbora, podredili stranačkim interesima. Sada stranke, takve lažne opozicije izlaze sa listom lepih želja i učestvuju u „pandemija predstavama“ započetim još u vanrednom stanju.

Narodna stranka pozivala je građane da ne izlaze na izbore i tako sačuvaju i zdravlje i dostojanstvo.

Mnogi građani su ostali kod kuće, svojim izlaskom nisu doprineli ni širenju epidemije, ni davanju legidimiteta kriminalnoj vlasti. Građani Užica koji pod temperaturom sede satima ispred kovid ambulante u kojoj do juče nije bilo ni testova, svesni su kraha zdravsvenog sistema i opšteg kolapsa države.

Zato apelujemo na zdrav razum građana Užica da se pridržavaju mera prevencije od zaraze i sačuvaju svoje i zdravlje drugih. To je način i da  podržimo medicinske radnike  Zdravsvenog centra Užice koji su heroji borbe sa virusom.

Krajnje je vreme da građani Užica shvate da je imati diletante na vlasti, ali  i politikante u lažnoj opoziciji, opasno, ne samo po budžet RepublikeSrbije, vladavinu prava i budućnost zemlje, već je direktno opasno po zdravlje i život svakog od nas.

Ivana Parlić,
poverenik narodne stranke Užice