ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Саопштење за медије ГрО Српске странке Заветници – „Зашто Ужичани као и сви други градови Србије морају да се смрзавају“

Као што смо и упозоравали, грејна сезона у Ужицу није почела на време 15. октобра, иако је директор ЈКП Топлота најављивао пре само неколико дана, да кашњења неће бити и тако обмануо јавност. Као изговор се користе „високе“ дневне температуре, иако и даље остаје питање шта грађани да раде у вечерњим и јутарњим сатима, када се температура спушта и до 3 степена, јер је ово ипак планински крај.

Због тога су људи принуђени да пале грејалице и друга грејна тела како се не би смрзавали. Дакле грађани Ужица неће имати грејање до 31. октобра, али ће зато редовно добити рачуне који највероватније неће бити умањени, пошто заменик градоначелнице Драгољуб Стојадиновић, није изричито рекао да ће рачуни за овај период бити умањени, већ да ће видети да ли постоји таква могућност.

На сва звона су причали, како су нам складишта енергената пуна и да грађани не треба да брину, али стварност увек демантује њихове тврдње. Већ добро нам је позната ситуација да ловимо шећер и млеко по продавницама, иако су тврдили да га има довољно, и сада није чудо што многи грађани оправдано стрепе да ове зиме неће бити нормалног грејања. Српска странка Заветници од градске власти тражи да грађанима Ужица обезбеди грејање од данас и да се не играју топлотних проба, а уколико опет по ко зна који пут покажу да су неспособни, онда захтевамо да рачуни за грејање морају бити умањени.

Председник ГрО Српске странке Заветници
Александар Милић

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радник са просечном платом за литар уља ради 25 минута, за веш машину осам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Константан пад производње и прераде кромпира у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

У току Јавни позив за подстицаје за набавку опреме и механизације у сточарској производњи, подношење захтева до другог октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње исплата једнократне помоћи за 1,1 милион деце у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА