Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност „Заветника“ поводом базена на Градској плажи


Да ли је могуће, да дечији базен на Градској плажи који је коштао читавих 38.000.000 динара није могао да изджи ниједан дан, након завршетка радова?
Када је директор Ужице развоја, саопштио да ће базен на плажи коначно бити завршен за неколико дана, био је то посебан дан у Ужицу. То је значило да ће наш „Скадар на Бојани“ бити завршен и да ће наша деца коначно моћи да гледају у завршен базен, пошто ове године у њему неће моћи да се купају. Тачније, моћи ће у њему да се клизају, када падне снег.
Међутим, неко је испустио воду из градске плаже и дошло је до оштећења базена који је коштао „ситних“ 38.000.000 динара.
Поучени претходним искуствима, као грађани се питамо, да ли ће почети да отпадају плочице када се базен напуни водом, или ће не дај Боже, базен почети да тоне. Овај страх је оправдан, јер сваки спортски објекат који је направљен за време актуелне власти имао неки недостатак, почевши од спортске хале у Крчагову (не испуњава стандарде) до спортске сале у Севојну (нема употребну дозволу). Пробијање рокова постао је стандард, како код претходних тако и код овог пројекта, а сваки је имао огромну цену, за коју су нас убеђивали да је нормална.
Наш несрећни базен није чак ни држао воду док мајстори оду, а већ треба очекивати да ће грађане Ужица ово оштећење коштати и повећати износ реконструкције базена, на бар 50.000.000 динара.
Градски одбор Српске странке Заветници очекује од новог директора Ужице развоја, да поднесе оставку, јер тек што је постављен на функцију, догодила се „рупа“ на базену, тачније буџету.
Ипак знајући манире актуелне власти, нико неће бити одговоран и једини оштећени у целој овој ситуацији, биће грађани Ужица и градски буџет!

С поштовањем

Александар Милић
Председник ГрО Српске странке Заветници Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији жене у просеку старије од мушкараца и дуже живе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 1. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Заштитне ограде за пешаке, још један од корака ка унапређењу степена безбедности у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Голд гондола“ у измењеном режиму рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас су Света Вера, Нада и Љубав

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшени због утаје пореза од препродаје половних возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пресуда за покушај убиства Ударио синовца секиром у главу, па добио обавезну меру лечења!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Влада одмрзла цену млека од 129 динара – У министарству потврдили за „Блиц Бизнис: Више нема ограничења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен први Едукативни центар за управљање комуналним отпадом у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА