Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност „Заветника“ поводом базена на Градској плажи


Да ли је могуће, да дечији базен на Градској плажи који је коштао читавих 38.000.000 динара није могао да изджи ниједан дан, након завршетка радова?
Када је директор Ужице развоја, саопштио да ће базен на плажи коначно бити завршен за неколико дана, био је то посебан дан у Ужицу. То је значило да ће наш „Скадар на Бојани“ бити завршен и да ће наша деца коначно моћи да гледају у завршен базен, пошто ове године у њему неће моћи да се купају. Тачније, моћи ће у њему да се клизају, када падне снег.
Међутим, неко је испустио воду из градске плаже и дошло је до оштећења базена који је коштао „ситних“ 38.000.000 динара.
Поучени претходним искуствима, као грађани се питамо, да ли ће почети да отпадају плочице када се базен напуни водом, или ће не дај Боже, базен почети да тоне. Овај страх је оправдан, јер сваки спортски објекат који је направљен за време актуелне власти имао неки недостатак, почевши од спортске хале у Крчагову (не испуњава стандарде) до спортске сале у Севојну (нема употребну дозволу). Пробијање рокова постао је стандард, како код претходних тако и код овог пројекта, а сваки је имао огромну цену, за коју су нас убеђивали да је нормална.
Наш несрећни базен није чак ни држао воду док мајстори оду, а већ треба очекивати да ће грађане Ужица ово оштећење коштати и повећати износ реконструкције базена, на бар 50.000.000 динара.
Градски одбор Српске странке Заветници очекује од новог директора Ужице развоја, да поднесе оставку, јер тек што је постављен на функцију, догодила се „рупа“ на базену, тачније буџету.
Ипак знајући манире актуелне власти, нико неће бити одговоран и једини оштећени у целој овој ситуацији, биће грађани Ужица и градски буџет!

С поштовањем

Александар Милић
Председник ГрО Српске странке Заветници Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Представљање активности спроведених у циљу ревизије Плана квалитета ваздуха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због поплава евакуисане 24 особе, укључујући деветоро деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најјефтиније дестинације за летовање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како превремено пензионисани до веће пензије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА