OGLASNA TABLA
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Saopštenje za javnost Povereništva SNS Užice

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Politika zasnovana na lažima i obanjivanju javnosti koju propagira Dragan Đilas i Marinika Tepić očigledno je prihvaćena i u Demokratskoj stranci u Užicu. Da li je motiv za iznošenje neistina svesno dovođenje u zabludu užičke javnosti ili je prosto neznanje, u svakom slučaju neverovatna je doza neinformisanosti predstavnika ove opozicione stranke. Razumljivo je da navodi stranke u nestajanju, čiji se redovi iz dana u dan osipaju i čiji će rezultati na narednim izborima biti u meri statističke greške, nisu vredni pažnje, ali ne možemo da ostanemo nemi zbog građana Užica i Srbije koji zaslužuju da znaju istinu. Odlukom predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, dr Jelena Raković Radivojević imenovana je za poverenika Srpske napredne stranke u Užicu. Činjenica je da je dr Jeleni Raković Radivojević ovo prva stranačka funkcija, i da nije nikada bila na čelu Gradskog odbora koji je nedavno raspušten, tako da su navodi koje je u svom saopštenju iznela Demokratska stranka, apsolutna neistina. Iako su naši politički neistomišljenici, moramo da se složimo sa njihovim navodima da Srpska napredna stranka u Užicu nikada nije bila jača, jedinstvenija i da nikada nije imala bolje rezultate i priznajemo da je to zato što očigledno građani Užica prepoznaju i na taj način vrednuju naš trud, rad i predanost u nameri da Užice učinimo boljim mestom za život. Srpska napredna stranka je otvorena stranka za sve one koji žele da daju doprinos toj nameri.

Povereništvo SNS Užice