ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2023 УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност Организационог одбора протеста Ужице против насиља

Поштовани суграђани,

 

Позивамо Вас на двадесет шести скуп “Ужице против насиља“, који ће се одржати у четвртак 02.11. 2023. године, у 19:0х, на платоу испред Градске куће.

 

На нама је велика одговорност и велики задатак, да на предстојећим изборима победимо мафијашки режим Александра Вучића и да заувек на сметлиште историје, пошаљемо радикалску неман која уништава државу.

 

Сведочимо крају једног крајње корумпираног и изопаченог режима, који је избрисао и сам појам

нормалности.  У свом бесумучном отимању затровали су нам и земљу и воду и ваздух, посекли шуме, приватизовали планине и јавна добра, створили кастинско друштво у центру Европе, уништили институције, поништили владавину закона, младим људима као узоре нуде криминалце и тако стварају атмосферу хаоса у коме је насиље експлодирало и прелило се у школе, на улице и у свакодневну комуникацију.

 

То није нормалан живот. Повратак нормалности за који се залажемо значи демократско и слободно друштво у коме функционишу интитуције и у ком су у центру пажње животно важне теме попут унапређења образовања, здравства, бољи животни стандард, веће плате и пензије, достојанствен живот свих наших грађана у миру и сигурности. Због свега наведеног поново позивамо грађане да се активно укључе у изборни процес и да се пријаве за контролоре јер су пред нама можда и најважнији избори у историји Србије и да на исте изађу у што већем броју.

 

На скупу ће говорити Народни посланици – Срђан Миливојевић Демократска странка, Александар Јовановић Ћута Народни покрет Србије – Еколошки устанак – Ново лице Србије и Љубомир Радовић представник Локалног фронта/Зелено-леви фронт Ваљево.

Организациони одбор протеста “Ужице против насиља”
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА