ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност Организационог одбора протеста Ужице против насиља

Поштовани суграђани,

Позивамо Вас на двадесет четврти скуп “Ужице против насиља“, који ће се одржати у четвртак 26.10. 2023. године, у 19:0х, на платоу испред Градске куће.
Власт наше захтеве и апеле за заустављање насиља у друштву, није прихватила и одбија било какву промену атмосфере која насиље генерише. Сведочимо догађијима који наше друштво гурају у анархију и безвлашће, а насиље и обрачуни криминалних банди су стигли и на наше улице у Ужицу и пред школска дворишта угрожавајући животе и безбедност грађана, док је број криивчних дела у Ужицу за три процента већи у односу на исти период 2022. године. На улицама смо у мирном протесту од маја и масакра деце у Рибникару, у борби против насиља за које је искључиво крива тренутна власт која спроводи погубну политику повратка деведесетих на велика врата, тако да за насиље не могу да криве никог другог, посебно не опозицију, нити да пребијају из беса недужне средњошколце, које су у потери заменили за криминалце. За то време цвета спрега власти с криминалом, а афере се нижу: Беливук, убиство на наплатној рампи, Радојичић, Веселиновић, убиство Оливера Ивановића, Јовањица, претње инспекторима Митићу И Миленковићу, санкције Вулину, Сале Мутави, Дијана Хркаловић, изазивање удеса Николе Петровића под дејством опијата…
Једини начин да од нашег друштва направимо цивилизовано место за достојан живот свих наших грађана у слободи, без страха и у сигурности је победа на предстојећим изборима 17. децембра. Поново позивамо грађане да се активно укључе у изборни процес и да се пријаве за конторлоре јер предстојећи избори одлучују о правци у ком ћемо ићи и од ког зависи опстанак Србије као државе.
На скупу ће говорити Народни посланик и Потпредседник Демократске Станке Бранимир Јованчићевић.
Организациони одбор протеста “Ужице против насиља”
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА