25.4 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST OPŠTINSKOG ODBORA SNS – ČAJETINA

Povodom nedavnog poziva od strane Opštine Čajetina upućenog građanima koje pozivaju da sami krenu da grade Gondolu „na divlje“ OO SNS ČAJETINA saopštava da odavno upozoravamo javnost na činjenicu da predsednik opštine Čajetina i sadašnje opštinsko rukovodstvo nisu u stanju da završe projekat Gondole na Zlatiboru, što se ovim i potvrđuje. Sada, umesto da oni koji su projekat započeli, zaduživši opštinu preko 9 miliona evra, zajedno sa izvođačima radova (MPP JEDINSTVO iz Sevojna sa kojim je Opština potpisala ugovor) krenu da grade Gondolu na divlje kao što najavljuju, radije biraju da se junački sakriju iza građana i običnog naroda koga huškaju da vrše krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 3 godine.

OO SNS Čajetina nije protiv projekta Gondole na Zlatiboru, ali jeste za poštovanje zakona države Srbije i najoštrije se protivimo konstantnom konfrontiranju opštine Čajetina sa Vladom i ministarstvima, što je i dovelo do apsurdne situacije u kojoj se danas nalazimo. Iz celog sukoba sa državom najveći gubitnici jesu obični građani opštine Čajetina a jedini profiter jeste večito ucveljeni predsednik opštine koji glumeći žrtvu vodi kampanju za predsednika države.

Predsednik države nikada ne može i ne sme biti osoba koja javno poziva na kršenje Ustava i zakona države čiji predsednik želi da bude, niti osoba protiv koje se vode istražne radnje zbog osnovane sumnje u umešanost u organizovani kriminal.

OO SNS ČAJETINA

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla