ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Овога пута кренућемо од краја вашег саопштења, врло мирно и сталожено, јер разлога за нервозу нема. Никада нисмо мислили да дописујући се са вама доказујемо и показујемо, шта смо урадили у претходних 11 година и то је једини разлог зашто нисмо одговарали на ваша саопштења.

Сматрали смо, а тако мислимо и сада, да Ужичани који живе у овом граду и свакодневно пролазе његовим улицама добро виде урађено, и то је сигурно разлог за вашу нервозу, из које произилазе саопштења препуна лажи и обмана. Бавите се статистиком, а не кажете колико је грађана, фабрика, војске и много тога још Србија изгубила током владавине оних који данас воде Странку слободе и правде (ССП), за коју тврдите да никада није била на власти. Све и да се не баве политиком грађани ове земље и овог града одлично знају ко је Драган Ђилас.

Добронемарни Ужичани знају и ко је решио вишедеценијске проблеме овог града попут клизишта у Коштици или магистралног цевовода у Севојну, знају и ко је покренуо велике националне пројекте изградње аутопутева, нових саобраћајница и обилазница. Знају сигурно и ко је стотине милиона динара уложио у реконструкцију школа и вртића али и енергетску санацију њихових кућа. Сећају се и колике су им биле зараде, пензије и социјална давања када их добију са неколико месеци кашњења. И грађани Забучја, о којима толико пишете, знају ко им је и када укинуо аутобуску линију. Ми немамо разлога да се правдамо, а ако за тиме и буде потребе, вама господо из ССП-а сигурно нећемо. Извештаје подносимо једино грађанима Ужица, али то нећемо чинити свакодневним дописивањем са вама. Захваљујући њиховом поверењу, а то стално заборављате, водимо ову земљу и овај град. Власт не тражимо на улици и на протестима и не добијамо је лажима, обманама, мржњом и насиљем, већ искључиво и само на изборима.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА