ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Градски одбор Српске напредне странке Ужице најоштрије осуђује актере догађаја на Алексића мосту, који је узнемирио грађане Ужица.
Потпуно лицемерно и жалосно је овај догађај користити за прикупљање политичких поена у сусрет предстојећим изборима. Они за време чије владавине је у Србији сваки дан био црна хроника, сада су се одважили да нам држе предавања о безбедности грађана.
Безбедност наших суграђана свакако треба да је на првом месту и све похвале надлежним органима, који су  овог пута показали да су спремни и способни да се обрачунају са криминалом и који су веома брзом рекацијом пронашли и привели све осумњичене за овај догађај.
О њиховој спремности и способности сведоче и сви званични подаци који говоре да је стопа криминалитета данас значајно нижа у односу на период од пре десет година, на који се позивају
представници опозиционих странака.
Треба ли да подсећамо колико најгорих кривичних дела је било у време владавине оних који нас данас осуђују и оних који на насиље отворено позивају месецима.
То су они који се насиљем боре против насиља, а народ не можете преватити па вас је послао у политичку историју што ће, верујемо, потврдити и на следећим изборима.
Да ли су  покушаји физичког обрачуна у Скупштини Републике, лупање у клупе, звиждање и галама модел за успостављање државе у којој насиља неће бити, о чему и сада говорите?
Да ли су транспаренти са најстрашнијим претњама и позивима на линч политичких неистомишљеника, говор мржње, обешене лутке, пример који дајете када говорите о борби против насиља?
Ваша политика је твит вашег колеге Миливојевића да брат и син Александра Вучића треба да заврше у шахту као Гадафи?
Да ли се и садa сензационалистичким саопштењима, ширећи панику и страх, борите против насиља или је једини циљ и овај немили догађај, искористити што боље у борби за гласове?
Уз похвалу надлежним органима на брзој реакцији, грађанима Ужица још једном поручујемо да нисмо и никада нећемо подржавати насиље и да овакве догађаје на улицама нашег града најоштрије осуђујемо!

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА