7.2 C
Uzice
новембар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA FK „SLOBODE“ – UŽICE

CECA GIF (2)

Upravni odbor FK Sloboda Užice na telefonskoj sednici održanoj dana 20.03.2017.godine sa početkom u 11 časova povodom utakmice 18.kola Prve lige Srbije između FK Zemun – FK Sloboda Užice koja je odigrana dana 19.03.2017.godine u Zemunu doneo je sledeće:

SAOPŠTENjE

Upravni odbor FK Sloboda Užice nije zadovoljan odnosom Fudbalskog saveza Srbije i njenih organa u primeni propisa i to:

1. Nisu se primenile odluke Arbitražnog suda i Disciplinske komisije za sve klubove napodručju Fudbalskog saveza Srbije. FK Sloboda Užice je morala da isplati sve obavezeu potpunosti, dok je drugim klubovima bilo tolerisano od strane FS Srbije.

2. FK Sloboda Užice je izmirila sve obaveze za Službena lica u Prvoj ligi Srbije, uplativši u roku treću ratu u iznosu od 125.000,00rsd, dok drugi klubovi iz PLS nisu uplatili nijednu ratu do sada, a omogućeno im je dalje takmičenje ( bez suspenzije).

3. Deljenje pravde na utakmicama FK Sloboda Užice već duže vreme je na štetu Slobode počevši od utakmice sa Vranjem, preko Bežanije u jesenjem delu prvenstva, koje se nastavilo i u prolećnom delu prvenstva protiv FK Mačva i FK Inđije a kulminiralo je u Zemunu 19.03.2017.god gde je glavni arbitar gospodin Novica Anđelovski svojim suđenjem direktno uticao na rezultat utakmice.

4. Dovedeni smo u sumnju da Fudbalski savez Srbije forsira FK Zemun da se plasira u Super ligu Srbije.

5. UO FK Sloboda Užice smatra da nam niko ne može oduzeti pravo da se na fer, korektan i sportski način takmičimo i borimo za ulazak u Super ligu Srbije imajući u vidu i sve stvorene uslove za najviši rang takmičenja.

Molimo predsednika Fudbalskog saveza Srbije gospodina Slavišu Kokezu i Komesara za takmičenje PLS gospodina Branka Stojakovića da učini sve da se takmičenje u Prvoj ligi Srbije odvija na regularan i korektan način u skladu sa pravilima fudbalske igre i da se oduzme pravo sudijskim moćnicima da kroje tabelu Prve lige Srbije. Najmanje što tražimo je da suđenje na utakmicama bude sportski rečeno 50:50.

U Užicu, 20.03.2017.god.

Predsednik UO FK Sloboda Užice

Josip Ristanović

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nisu hteli da zakrpe rupu, onda je Milan u rupu na sred puta posadio cveće, problem je rešen hitno ( FOTO)

Oglasna Tabla

Potreba za izmenom zakona: Porodiljama treba obezbediti makar minimalac

Oglasna Tabla

Titovim „Plavim vozom“ do Užičke republike

Oglasna Tabla

Truba Jevđića prošla ceo Solunski front: Zlatni instrumet čuva priče duže od sto godina

Oglasna Tabla

Hoće li električni automobili izazvati novu prirodnu katastrofu?

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art

Oglasna Tabla

Данас су Свети Врачи – Свети Козма и Дамјан

Oglasna Tabla

Danas oblačno i hladnije

Oglasna Tabla

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Oglasna Tabla