ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Саопштење ССП Ужице: Радови у Ратарској нису завршени, жртве грађани

Градском одбору Странке слободе и правде Ужице јавили су се огорчени грађани Ратарске улице у којој се изводе радови на изградњи кишне канализацје у вредности око 8,5 милиона динара. Грађани наводе да је рок за завршетак радова био 1. новембар и да је то навела градоначелница Јелена Раковић Радивојевић током обилска у септембру, али су и овде пробијени рокови и радови су далеко од завршетка.

Грађани се жале како на отежан саобраћај, тако и на прашину у којој се буквално гуше месецима. Највећи бес грађана изазива и чињеница што на месту извођења радова нема довољног броја радника, обично су ту како кажу, двојица, тројица људи с лопатама без надзора, грађевинске машине су постављене на улици, али нису у функцији, а камиони истоварују тону ризле пред капијама грађана и то нико онда не склања данима.

Ово није усамљен случај, већ уобичајена пракса за све радове у организацији локалне самоуправе Града Ужица, доказ општег јавашлука, неспособности и неорганизације. Озбиљни послови се дају новоформираним “фирмама” из интересног круга владајуће странке, које немају капацитет да договорени посао изнесу, ни по квалитету радова нити да испоштују рокове, зато нигде у Ужицу на градилиштима нема ни грађевинских табли са законом обавезујућим информацијама о извођачу радова, вредности, роковима. Док се они “тале” жртве су грађани.

ГрО ССП Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија се опрашта од косовских јунака, били су изузетни људи који нису могли да трпе зулум над својим народом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против грипа следеће недеље у домовима здравља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додела Награде “Милутин Ускоковић”

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК Торник: Дан пешачења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас претежно сунчано и топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА