Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење СС Заветници: Градска пијаца од милион евра – „Вила промаја“

За само милион евра, новца грађана Ужица, добили смо пијацу која је све само не функционална. Кров је постављен превише високо, тако да дува са свих страна и прокишњава, продавци поред тезги су принуђени да носе кишобране, а летос, вероватно и сунцобране. Од власника тезги се тражи увођење фискалних каса и коришћење електронских вага, иако не постоје прикључци за струју.

Вероватно су пројектанти мислили да се за рад ових уређаја користи снага промаје, које сада има више него икад? Због свега наведеног пијаца је углавном празна, јер људи неће да плаћају пијачнину, када не постоје адекватни услови за рад. Чак је пре месец дана одржан протест власника тезги, који су видно незадовољни. И поред тога реакције надлежних нема.

Иако је Српска странка Заветници благовремено упозоравала да ће након реконструкције градске пијаце, која је папрено коштала, бити више проблема него користи, дошли смо у ситуацију да све што смо замерали, показало као реалан проблем. Грађани Ужица добро знају за чувену реконструкцију базена, која ће поново коштати Ужичане, а сада ће изгледа бити слична ситуација и са пијацом. Изгледа као да се градска власт труди да све уради погрешно, и да је једино битно да се огроман новац из буџета потроши, а шта ће за тај новац грађани добити мање је битно. Очигледно је да ће пијаца морати да претрпи реконструкцију, па нас занима од ког новца ће то бити урађено? С

рпска странка Заветници, сматра да се грађанима Ужица више не сме завлачити рука у џеп, и да одговорни за овакво стање, који седе у градској власти, морају бити ти који ће платити поправке. У супротном ће ниво бахатости достићи врхунац, јер нигде у нормалном свету не постоји да власт ради шта хоће, а да грађани плаћају све њихове грешке!

Александар Милић

Председник ГрО Ужице Српске странке Заветници

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас у Србији претежно сунчано, до 22 степена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм ПРО представљен у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у Ужицу Фестивал хорскe музике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни колач на води

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сурвајзвери – полигонско такмичење за основце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се славе Младенци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Две медаље за атлетичаре Ужица на кросу Централне Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво време – облачно и топло до 19 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА