Саопштење СНС- Ужице: „Победиће Србија и сви њени грађани који не желе да се врате у године рата, неизвесности, економске нестабилности…

Победиће Србија, поштовани Председниче и у то смо сигурни сви ми у Градском одбору Српске напредне странке Ужице, заједно са нашим члановима, који вам и данас поручују – Предаја није опција!

На уцене, лажи, претње, па чак и насиље од стране опозиције већ смо навикли и то је нешто што нас не може изненадити. Међутим, оно што изненађује је изостанак подршке од стране оних који су уз нас, изгледа само када је Србији лако. Ипак и Социјалистичка партија Србије и сви наши коалициони партнери морају да знају да смо спремни да се за будућност Србије и највиши држвни интерес у овом моменту, будућност нашег народа на Косову и Метохији, боримо сами.

Желимо да заједно са вама као кандидатом за премијера идемо на изборе, па и да будемо опозиција уколико грађани Србије тако одлуче. Нећемо пристати на уцене, нећемо признати независност Косова и Метохије и сви смо као и ви у нашој Србији, где и остајемо, никада одлучнији и снажнији у подршци коју вам пружамо.

Победиће Србија и сви њени грађани који не желе да се врате у године рата, неизвесности, економске нестабилности, године у којима су плате и пензије биле минималне и у којима су се једва и исплаћивале. Не желе грађани ни редове, ни несташице, тек по неки метар ауто пута, државу без војске.
Победиће Србија и ваша мудра политика захваљујући којој данас имамо стотине километара ауто путева, нове фабрике, нове здравствене центре и болнице, сређене вртиће и школе, јаку економију и привреду и задовољне грађане, који су то већ више пута потврдили на једини демократски начин, гласајући на изборима.
И на крају, можда је заиста дошао тренутак да кажемо ДОСТА неискреним сателитима, који би били на потпуној маргини политичких збивања да их ви вашом харизмом и доброчинством нисте вратили у политичку орбиту, а ево како данас они вама и нама враћају.
Победиће Србија!
ГрО СНС- Ужице

Сутра до 32 степена, а онда опет потоп: Најновије упозорење РХМЗ: Ево какво нас време очекује од понедељка

Закон не забрањује продају електронских цигарета деци, а хемикалије које удишу су и те како штетне

Минимални годишњи одмор 20 радних дана, али радно искуство и школа доносе и дуже летовање

Сезона одмора се захуктава: Како најјефтиније плаћати у иностранству?

Ухапшена жена осумњичена да је претукла наставницу у школи на Новом Београду

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Србију чека сунчан и топао викенд, температура до 30 степени