24.8 C
Uzice
октобар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Saopštenje SNS-Užice nakon napuštanja gradskog parlamenta u Užicu od strane odbornika ”Saveza za Srbiju”

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE

Bez ikakve ideje kako da svojim nalogodavcima objasne izborni debakl u Lučanima gde su i pored svih napora osvojili manje od hiljadu glasova što je sedam puta manje od Srpske napredne stranke odbornici gubitničkog tzv. ”Saveza za Srbiju” su napustili sednicu gradskog parlamenta u Užicu.

Tim činom su pokazali ne samo ogromnu nemoć, dozorijentaciju i bezidejnost već pre svega visok stepen političke neodgovornosti prema građanima koji su ih birali da u njihovo ime učestvuju u procesu donošenja odluka.

Ovo je još jedna potvrda da narod više nikad neće dozvoliti da oni koji su poharali državnu kasu, uništili srpsku privredu i srpsko selo i do ambisa doveli poziciju Srbije u svetu nastave tamo gde su stali.

Pa tako je juče i Jovan Marković , koji jednom godišnje svrati na sednice Skupštine grada a uredno uzima dnevnice, očigledno prezauzet svojim unosnim privatnim biznisom, pod izgovorom tobožnje ugroženosti i nasilja u Srbiji izbegao da se suoči sa činjenicom da je Užicu urađeno više nego ikada. Nije mogao ovaj politički gubitnik koji je iza sebe ostavio stotine miliona dugova, da bude svedok usvajanja budžeta grada najvećeg u istoriji koji treba da omogući ostvarenje svih razvojnih planova u narednoj godini.

Velika satisfakcija u svakodnevnom radu je još jedna potvrda podrške građana Srbije prema politici Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića dok onima koji su poslati na smetlište političke istorije poručujemo da ne pokušavaju da se odatle vrate jer im narod to neće dozvoliti.

GRADSKI ODBOR
SRPSKE NAPREDNE STRANKE UŽICE