ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење СНС Ужице: „Како се ближе избори све више стручњака за грађевину, инфраструктуру, заштиту животне средине, саобраћај, образовање“

Како се ближи 17. децембар тако из дана у дан имамо све више стручњака за грађевину, инфраструктуру, заштиту животне средине, саобраћај, образовање…

Наравно, без конкретних предлога и решења, већ искључиво са циљем да се чују и виде, јер су у прошлост одавно отишли,  искључиво својим заслугама.

Пишу у Градском одбору Демократске странке Ужице о гужвама у саобраћају, као да су почеле јуче. Није било викенда у протеклих неколико месеци када на аутопутевима, магистралним саобраћајницама и регионалним путевима, па самим тим и градским саобраћајницама није било гужве и застоја у саобраћају. Но, то им тада није сметало, а сада вероватно због петка тринаестог, или још вероватније, због предизборне кампање постаје неиздрживо.

Е па извињавамо се вама и осталима којима то смета, што ми напредни, нестручни и неспособни направисмо аутопутеве по целој Србији, што грађанима повећасмо плате и пензије до мере да могу да купују аутомобиле, сипају гориво и путују сваког викенда до њима жељених дестинација. То у ваше време нису моглу ни да сањају.

И замислите радови на путу, па морају бити, када тим саобраћајницама свакодневно прође огроман број возила, а надлежни за одржавање путева изгледа нису сујеверни па радише и овог петка , као и сваког претходног.

Наредних дана, када већ питате, наставићемо да радимо, и аутопутеве и обилазницу и све остале саобраћајнице, којима ћемо решити проблем саобраћајних гужви.

И не брините, сетиће се грађани Ужица на изборима, како су живели у време ваше владавине, а како живе данас. Сетиће се и колико су путовали и колико су куповали , почев од основних животних намирница до аутомобила и некретнина.

Ми вама не  замерамо  што покушавате да се вратите из прошлости, али смо сигурни да ћете тамо и остати.

Градски одбор Српске напредне странке Ужице

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА