ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2024 УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење СНС Ужице: „Да нису избори цело Ужице да гори ви се не бисте појавили“

Да нису избори цело Ужице да гори ви се не бисте појавили.

Управо тим речима поздравили су грађани Ужица и мештани из околине депоније Дубоко лажне патриоте, екологе и манипулаторе Миливојевића, Ћуту и Јовановића, који прекинуше кампању у Београду и због хитности ситуације пожурише у Ужице.

„Хоћете ли ви нешто урадити за нас грађане или ћете сви само причати?“, питала је једна Ужичанка Радомира Лазовића, Александра Јовановића Ћуту и Срђана Миливојевића, после њихових спектакуларих наступа пред медијима испред Градске куће у Ужицу. И наравно одговор није добила, јер су се угасиле камере.

Своју намеру јасно су показали и на самој депонији, где су их дочекали мештани са врло конкретним питањима, на која нису имали одговоре осим појачане нервозе, а онда низа најстрашнијих увреда које можете чути на снимку.

Ћута је оптужио Александра Вучића да је одговоран за настанак ове депоније, па га је потпуно неинформисаног мештанка овбавестила д а је локација за депонију  и сама депонија заживела 2011. године за време владавине његових жутих коалиционих партнера.

На ово је Ћута заћутао а његова посета је запечаћена реченицом једног мештанина „Да нису избори цело Ужице да гори ви се не бисте појавили“.

Поручујемо лажним еколозима да смо на путу дугорочног решења овог проблема уз велику помоћ Владе Републике Србије. И да их још једном информишемо да је међународни тендер за извођача радова за проширење и стабилизацију тела депоније расписан и да ће ускоро кренути радови вредни 30 милиона евра.

И данас се показало шта грађани мисле о вама, и они веома добро знају ко прави, а ко решава проблеме.

Лажни екологу, Ћуто, ти си се сад вероватно запио у некој кафани, док на самој депонији Дубоко вредни радници са механизацијом приводе крају гашење пожара.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Последње скупштинско заседање у актуелном сазиву

Радови на реализацији пројеката града и ресорних министарстава

Исплата мајских пензија почеће 4. јуна.

Детаљи бруталног убиства у Сјеници: Ножем је убадала по глави и телу!

Гондола данас неће радити

Отказан концерт крагујевачког састава Ларска

У ужичком породилишту рођено пет дечака

И сунце и киша, температура до 26 степени

ГГ Слога: Свакодевно нас „бомбардују“ порукама колико је уложено у здравство Ужица