OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Saopštenje Narodne stranke Užice

Saopštenje Narodne stranke Užice

Nema zaštićenih vrsta u Srbiji osim grabljivaca koji su uzurpirali vlast i oteli institucije od građana. Jedan od njih, Željko Mitrović, pohvalio se na tviteru letom iznad rezervata Uvac, staništu beloglavog supa, inače zaštićene vrste. U isto vreme, Fond za zaštitu ptica saopštio je da je helikopter leteo oko gnezda u koloniji beloglavih supova. Preplašeni mladunci su, mada nesposobni za let, iskakali iz gnezda. Evidentirano je šest koji su ispali iz gnezda. Meštani i čuvari spasili su tri.
U zemllji gde ne postoje institucije, reakcija na ovo zlodelo će, naravno, izostati. Mitrović, naravno, neće bidi predmet istrage, ni sankcija. Zašto je ovaj čovek izvan zakona, a u rezervatu i bukvalno helikopterom iznad mladunaca zatićene vrste?
Zato što je važna karika u jednom od najvažnijih političkih projekata vlasti – a to je zaglupljivanje, dezinformisanje i zastrašivanje građana Srbije. Vlast mu je omogućila da zloupotrebi javno dobro – nacionalnu frekvenciju.
Simbioza aktuelnog režima i Željka Mitrovića je bizarna i bolna. On pomaže režimu tako što veliki broj građana sluđeno gleda stvarnost kroz pink naočare. Vlast mu dozvoljava da se igra gde hoće. Igračke su mu nacionalne frekvencije, dražavni budžet, životi ljudi, rezervat Uvac, mladunci beloglavog supa i zdrav razum građana. Ta igračka mu je omiljena, baš kao i Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije.
Posledice antikulturne politike koja se sprovodi sa medija sa nacionalnim frekvencijama biće vidljive dugo. Ona i služi tome da građani ne razlikuju dobro od lošeg, laž od istine. rialiti od stvarnosti. Pogledajte sastav „Narodne“ skupštine bez legitimeta i opozicije. Kom žanru pripada? Žanru pink rialitija. Za doprinos Mitrovića u uništavanju zdravog razuma i kritičke javnosti u Srbiji, vlast mu je oprostila mnoge žrtve. Mladučad beloglavog supa su neprimetni u dugom nizu. Njih će spašavati meštani. „Meštani“ će zaštiti i Srbiju. Javnost u Srbiji sazreva i uskoro će povratiti vlasništvo nad javnim dobrima. Mitroviću se moraju oduzeti igračke. Od nacionalnih frekvencija do zaštićenih vrsta.

Ivana Parlić
Poverenik Narodne stranke Užice

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crnogorska policija uhapsila kompletnu filmsku ekipu Borisa Malagurskog

Oglasna Tabla

Groblje Sarića Osoje dobija novu upravnu zgradu

Oglasna Tabla

Poslednje sedmice 19 novozaraženih u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Najmekša na svetu: Recept za lisnatu pogaču koja se topi u ustima

Oglasna Tabla

Uhapšeni u toku razmene droge: Pribojci osuđeni zbog heroina

Oglasna Tabla

Tragedija kod Užica: Traktorista sleteo u ambis dubok 20 metara i poginuo

Oglasna Tabla

Poznati vloger na Zlatiboru: Prvi snimak iz Srbije već ima 750 hiljada pregleda (VIDEO)

Oglasna Tabla

U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano pet pozitivnih i suspektnih pacijenata na korona virus

Oglasna Tabla

Ministarstvo sufinansira energetsku efikasnost na lokalu

Oglasna Tabla