Saopštenje Narodne stranke Užice

U Užicu je 13. avgusta održana kostitutivna sednica LAŽNE Skupšine grada Užica. Od 65.701 birača u Užicu za SNS je „glasalo“ 17.672 građana. 34.354 birača nije glasalo ni za kriminalnu vlast, ni za lažnu opoziciju. Nisu pristali na izborni cirkus. Nisu se uplašili, nisu pristali da moraju. Nisu abolirali ni jednog kriminalca.

Za razliku od LAŽNIH odbornika, većina Užičana nisu pristali da ne vide mafijašku hobotnicu, jer, na primer, vide dva minuta sa snimka iz Doljevca, iako su „nestala“. Vide pljačku, vide korupciju, uništavanje javnih dobara i prirodnih resursa, gašenje pravne države i pretvaranje građana Srbije u „sigurne glasače“ i najeftiniju radnu snagu. Većina građana Užica je razumela da, ako nisu slobodni, izbori ne postoje, Nisu glasali i time nisu ozakonili izborno nasilje.

Lažni odbornici nisu izraz narodne volje, niti su mandat stekli izborima. Do mandata su došli ucenama, koji se zovu „sigurni glasovi“, zastrašivanjem koje se zove „politička realnost“, lažima koji se zovu „politički program“ i medijskim zlostavljanjem koje se u Vučićevoj Srbiji zove „informisanje“. Svojim pristankom da budu deo režima doprineli su otimanju svih institucija Republike Srbije od njenih građana i uspostavljanju autoritarnog režima koji civilizacijski ne pripada Evropi 21. veka.

Narodna stranka Užice se zahvaljuje svim građanima koji su bojkotovali izbore i time oduzeli legitimitet lažnoj Skupštini grada Užica i lažnoj Narodnoj skupštini Republike Srbije. Pozivamo sugrađane da aktivno učestvuju u otporu uništavanju pravne države i pretvaranju građana u podnike.
Velika medijska mašinerija danonoćno radi da nas ubedi da građani nemaju političku moć, da je jedini način na koji funkcionše vlast kriminalni, da opozicija ne postoji i „da su svi isti“. Samo u tim uslovima kada građani poveruju u stvarnost koju nam plasiraju razne televizije Pink je moguće da ovi, u velikoj meri vlasnici lažnih, preko noći stečenih, diploma i manekeni „privatnog“ obrazovanja budu ti koji se u Skupštini grada Užica, gradova širom Srbije, kao i u republičkom Parlamentu zaklinju da će posao odbornika ili poslanika raditi „časno, po Ustavu i zakonu, vodeći se interesima građana“.

Ivana Parlić
Poverenik Narodne stranke Užice

У ритму недеље са Бранком Продановићем (ВИДЕО)

Промоција романа „Песма о три света“ Владимира Пиштала