СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење МУП-а: Како да не будете жртва лажних полицајаца

МУП је издао важно саопштење у којем обавештава грађане како могу да избегну да буду жртве преваре лажних полицајаца.

Министарство унутрашњих послова подсећа грађане, како не би били жртве лица која се лажно представљају као полицајци, поготово у саобраћају, да сви саобраћајни полицајци носе униформу, на левој страни униформе у висини груди имају значку полиције, а на десној ознаку са презименом и бројем полицијског службеника који мора одговарати броју службене легитимације.

Грађани који су заустављени у контроли саобраћаја због извршеног прекршаја имају право да затраже увид у видео запис на ком се могу видети возило којим је извршен прекршај, регистарски број, као и остала обележја прекршаја, било да ли је прекршај документован ручним радаром, или радаром који је уграђен у возило без спољних обележја полиције, такозвани пресретач.

Уколико сте били жртва лажног представљања, или имате било каква сазнања о томе, пријавите полицији на број 192, или у најближој полицијској станици.

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Преглед резултата мерења квалитета ваздуха у граду Ужицу и околини закључно са 19.05.2024. године

Возач „сеата“ налетео на отворену шахту и испревртао се на путу

Отворено Градско такмичење у пружању прве помоћи