ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Саопштење ГрО Српска странка Заветници Ужице

 

НЕМОГУЋА МИСИЈА – ЗАВРШИТИ ПРОЈЕКАТ НА ВРЕМЕ У  ГРАДУ УЖИЦУ!

Последњи у низу примера који показују да градска власт није способна да заврши ниједан пројекат у предвиђеном року је Ратарска улица, која већ дуже време стоји раскопана.

Рок за завршетак радова био је 1. новембар.Тај рок је по изјави грађана, навела градоначелница током обиласка у септембру. Грађани који живе у овом делу града нису задовољни динамиком радова и међу њима влада оправдан страх, да ће дочекати први снег са раскопаном улицом.

Грађани из Ратарске су се организовали и масовно потписују петицију у којој захтевају завршетак свих радова и асфалтирање улице до краја новембра. Српска странка Заветници их подржава у овом захтеву и такође сматрамо да су  грађани дали градској власти разуман рок у коме радови морају бити завршени.

Ужичка власт је нажалост позната по непоштовању рокова за завршетак започетих радова. На многим градилиштима нису јасно истакнуте законом прописане табле са информацијама у вези извођача, вредности радова и рокова за завршетак радова. Разлог за то је више него јасан, ниједан пројкат се не завршава на време а и цена радова се готово увек повећава у односу на планирано.

Свима су познати пробијени рокови на реконструкцији базенчића од 320.000 евра на градској плажи, који је пукао и пре пуштања у рад, а видимо да ће и реконструкција градске пијаце трајати много дуже него што је планирано.

Да поменемо и обећано отварање аеродрома Поникве, још у априлу 2016. године од стране Александра Вучића, да ће за неколико месеци авиони за комерцијални саобраћај почети да лете.

Обилазница око Ужица, тунел испод Кадињаче, колектор за пречишћавање отпадних вода у Турици, пасарела у Севојну, ниједан од ових пројеката није завршен, а део није ни започет.

Због чега у граду Ужицу сваки започети пројекат, било да је мањи или већи,мора да касни, да се пробијају рокови, а дата обећања да се пролонгирају из године у годину, од избора до избора???

 

Председник ГрО Српске странке Заветници Ужице

Александар Милић

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији пре подне киша, после подне разведравање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА