ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2024 ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

 

Очекивано, са смиривањем пожара на депонији Дубоко, губе се аргументи и све на чему се заснива предизборна кампања Глиша Видовића.

После пропалог покушаја манипулације са родитељима и мештанима Дубоког, борац за права радника коначно се сетио радника, који 17 дана дају све од себе, како би се пожар што пре угасио.

Сада говори о радницима који су се обратили баш њему, а не каже да ниједном за све ове дане те исте раднике није обишао, нити са њима разговарао.

Није овде реч Видовићу о масовном тровању, како сте то представили у оним медијима, којима је такође мука, што се ситуација на депонији смирује.

Овде је реч о умору људи који данима пожртвовано раде и не жале се, поготово не вама. Тим људима једно огромно хвала и њима се овај град одужити, а вас треба да је срамота што на овакав начин прикупљате јефтине политичке поене.

И још да питамо где сте били све ове године о којима упорно говорите, депонија Дубоко и сви њени проблеми, нису до сада били у сфери вашег интересовања?

Нису и неће ни бити после 2. јуна, али на срећу, јер нисте ви кадри да решите један такав, а ни друге проблеме овог града. То је могуће једино и само уз чврсту подршку државе, коју је Ужице имало увек и коју има и сада.

Док ви користећи ову ситуацију пишете петиције, организујете протесте и бавите се искључиво соптсвеним интересима, ми решавамо овај проблем и радимо посвећено на остварењу свега онога што ће Ужице бити сутра.

30 милиона евра за депонију Дубоко, исто толико за обилазницу, 80 милиона за реконструкцију и доградњу Здавственог центра Ужице, ауто пут до Котромана, изградња котларнице Међај, изградња канализације на Белој Земљи, замена азбестних водоводних цеви, Дечији културни
центар, нови вртићи…

То је оно за шта се боримо и у чему ћемо успети, упркос свим изазовима, проблемима и препрекама, јер победа је за нас бољи живот свих грађана. Они су наша снага и наш мотив!

 

Градски одбор СНС Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пренос утакмице Данска-Србија у ГКЦ-у

XII Чикер МТБ Маратон

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“