ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Саопштење – Ђетињу посетили марсовци

Српска странка Заветници ХИТНО захтева од градског руководства, комуналне полиције, надлежних институција да се пронађу починиоци и одговорни за данашње немиле сцене реке Ђетиње!

На жалост, сведоци смо да је наша река данас, по ко зна који пут, последњих година променила боју, ни мање, ни више, постала је зелена, као да су се „марсовци“ купали у њој! Место, које би требало да буде бисер града Ужица, место у коме су се Ужичани некада могли купати и уживати на градској плажи, место на коме сте направили дечији базен, у коме требају да се купају наши најмлађи, дозволили сте да се поново претвори у мочвару! Блага реч, за ове слике данас, да су скандалозне!
Хвалите се разним зеленим агендама, мерама које сте предузели да заштитите животну средину, а поново смо сведоци како се природа уништава и то искључиво људским фактором, без адекватних мера заштите и спречавања истих! Можда би сте, следећи пут могли да организујете, први у свету, рафтинг обојеним водама, реке Ђетиње!
У пракси се показало, да је градско руководство до сада било немо, на овакве догађаје на реци Ђетињи, и апсолутно ништа није предузело како се овакви сценарији не би понављали, тражимо да надлежне институције одмах реагују, нађу починиоце и најстрожије их казне!

Захтевамо од Градског већника за заштитиу животне средине, да поднесе оставку, пошто се исте сцене загађења реке догађају по ко зна који пут!

Српска странка Заветници

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Светог Јоакима и Ану

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паклене врућине у петак у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

За новчану помоћ државе пријављено 1.100.668 деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Народна банка Србије упозорава на лажне анкете банака

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова изложба у Рефлектору

ОГЛАСНА ТАБЛА

У фокусу Европске недеље мобилности и безбедност деце у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кампања „Дај педалу раку“ од суботе 23. септембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА