13.3 C
Uzice
октобар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Saopštenja za medije Sns Čajetina i Zdrave Srbije

Saopštenje za medije Opštinskog inicijativnog odbora Zdrave Srbije, povodom najnovijih optužbi SNS Čajetine.

Zahvaljujemo “brižnim“ vođama čajetinskih naprednjaka koji, niti žive niti rade na teritoriji opštine Čajetina, uključujući i predsednika njihovog lokalnog stranačkog rukovodstva koji je nastanjen u Čačku, a zaposlen Užicu, sa Čajetinom ima veze utoliko što ovde, povremeno, navraća turistički ili po „službenom zadatku“, što se svim snagama bore da zaštite narodnu imovinu, odnosno 2.213 hektara zemlje na Zlatiboru od svojih partijskih kolega raspikuća iz Beograda, i što nisu sposobni da bilo šta dobro urade za građane, osim da, po naređenju „najviše sile“ u obličju braće Vučića, etiketiraju političke protivnike kao kriminalce, kriminalizujući tako i narod slobodne teritorije Zlatibora koji je izabrao domaćinsku vlast, na čelu sa Milanom Stamatovićem – navodi se u saopštenju Opštinskog inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) u Čajetini, povodom najnovijih optužbi SNS Čajetina u kojima se tvrdi da je opština Čajetina najzaduženija lokalna samouprava u Srbiji i da se budžet opštine puni nelegalnom prodajom zemlje.
– Za razliku od napredne gospode koji poklanjaju 15 odsto Srbije NATO okupatorima, a najvrednije prirodne resurse privilegovanim strancima i „strancima“, nudeći im najjeftiniju radnu snagu i državne subvencije, sve o narodnom trošku, opština Čajetina javno i transparantno, po zakonu i u skladu sa planskim dokumentima, oglašava svaku parcelu po veoma visokim cenama, a sav novac se ne sliva u privatne džepove, kako vi to činite, dragi naprednjaci, već u opštinski budžet, iz koga se izdvaja samo sedam odsto za plate zaposlenih, dok se više od 80 odsto sredstava usmerava na investicije i razvoj celokupne opštine. Domaći investitori uredno plaćaju sve obaveze, a ta sredstva vaš svemogući vrhovni vođa, u nepovrat, kroz mutne subvencije, daje sumnjivim stranim kompanijama, mahom iz zemalja koje su najveći albanski lobisti i neprijatelji suverene i nedeljive Republike Srbije. Dakle, ko radi u interesu države, mi ili vi? Umesto što napadate jednog zlatiborskog domaćina koji je sa zakašnjenjem kupio traktor, ali i vratio novac od subvencije, bolje bi vam bilo da pitate, naravno ako smete, čoveka u koga se toliko kunete, da vam kaže zašto ga toliko boli dobrostojeći budžet opštine Čajetina koji je, kako slagaste, a da ne trepnuste, „najzaduženiji“, i ko je u Srbiji, ako ne isključivo vaše lokalne stranačke ulizice, stvarno, zadužio lokalne samouprave za više od milijardu evra? – zaključuje čajetinska Zdrava Srbija, izražavajući nadu da razlog nezapamćenoj „epidemiji kompleksa“ od koje se porazbolevalo sve naprednjaštvo Zapadne Srbije nije ponižavajući debakl Aleksandra Vučića, u odmeravanju snaga sa Milanom

Saopštenje GrO SNS Užice u vezi Milana Stamatovića, predsednika Inicijatovnog odbora Zdrave Srbije.

Nekada se u višim razredima osnovne škole detaljnije izučavala matematika. Da je maleni Milan Stamatović imao prilike da se malo ozbiljnije školuje mogao je imati priliku da dobro uvežba matematičku radnju deljenja pa bi sigurno znao da je 29.2 nije jedna trećina koliko je on mislio da je osvojio glasova u Sevojnu zajedno sa još 6 stranaka udruženih u koaliciji okupljenih oko njegovog imena. Ta razlika od nekih 5% je onaj omiljeni procenat Milana Stamatovića dobro poznat mnogih investitorima ili poslovnim ljudima prisutnim po ovim krajevima.
Nesretni Milan nekoga podseća na obećanja i izjave a on samo pre 2 meseca reče u Sevojnu “Sigurno ćemo pobediti”. Duboko zamišljen u globalne svetske probleme i posvećen uspostavljanju trajnog mira na Bliskom istoku i Korejskom poluostrvu Milan je zaboravio na Sevojno pa je počeo da se bavi globalnom politikom.
Pored toga što je ušao u krug svetskih lidera Milan Stamatović želi da polako postane i božanstvo – tvorac svega živoga i neživoga na kugli zemaljskoj pa reče “Užičani evo vam voda. Zahvaljujući mojoj dobroj volji”.
Mi iz Užica mu poručujemo i kažemo: “Ajde nam prekini vodu ako možeš”. Možda će te to razbuditi i spustiti na zemlju ti mali kvalifikovani radniku sa zlatiborskih livada i pašnjaka.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nikola Đuričko: Nova generacija ne zna ko je Ivo Andrić, ali zna ko je Mimi Oro

Oglasna Tabla

Sloboda sa gimnazijalcima u revijalnom meču

Oglasna Tabla

Od 1.730 škola Osnovna škola “Stari grad” iz Užica pobedila u akciju “2000 lopti za buduće asove”

Oglasna Tabla

Jesenje promocije Zlatibora

Oglasna Tabla

Najjači prirodni lek: Popravlja pamćenje, topi masnoće, poboljšava vid i sluh

Oglasna Tabla

Krenuo iz Užica za Beograd, javio se sa stanice, a kada su ga sledeći put pozvali na mobilni pretrnuli su od straha!

Oglasna Tabla

Bibliotekarke OŠ „Dušan Jerković“ predstavljaju Srbiju na Svetskom kongresu školskih bibliotekara

Oglasna Tabla

Kineskim turistima zapadna Srbija idealna za odmor

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Mačak u čizmama“

Oglasna Tabla