Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Saniranje posledica eksplozije i utvrđivanje odgovornosti (VIDEO)

U stambenoj zgradi u Ulici Miloša Obrenovića broj 3 u Krčagovu u subotu popodne dogodila se eksplozija. U nesreći su povređena četiri stanara, od kojih je jedna žena, zbog težih opekotina, transportovana na Vojno medicinsku akademiju u Beograd, dok su ostali pušteni na kućno lečenje, nakon ukazane pomoći u užičkoj bolnici. Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević istakla je da je Grad u svakodnevnom kontaktu sa Vojno medicinskom akademijom i da je zdravstveno stanje povređene žene stabilno.

Gradonačelnica je navela da je zajedno sa saradnicima još u subotu izašla na teren i razgovarala sa stanarima oštećene zgrade: „Saznali smo da su svi stanari, unazad mesec ipo dana, prijavljivali da imaju problem, da se u njihovim zgradama koje nisu na gasovodnoj mreži osećao gas. Oni su to prijavljivali nadležnim organima. Odmah je na inicijativu Grada Užica uz saglasnost „Užice gasa“ i Vatrogasne službe doneta odluka da se zaustavi isporuka gasa, tako da su svi koji koriste gas u naselju Krčagovu privremeno ostali bez snabdevanja istim. Grad Užice je morao u tom trenutku da obezbedi Kovid bolnici alternativno grejanje, 25 grejnih tela je stiglo u bolnicu, pacijenti nisu bili ugroženi. Takođe, u dva vrtića obezbeđeno je alternativno grejanje, pokrenuli smo stare kotlove na mazut.“

Uzice.rs/Iglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Тежак удес на магистралном путу Чачак – Ужице!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико ћемо сада плаћати млеко, шећер, брашно: Влада је поново ограничила цене хране, и то на два месеца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог апостола Филипа (Божићне покладе)

ОГЛАСНА ТАБЛА

НЕСТАО БРАТИСЛАВ МИНИЋ: Родитељи очајни, последњи пут се јавио из Ужица, а ОВО је много чудно

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уручени уговори пољопривредим произвођачима из Златиборског округа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 27. новембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Поскупљење путарине на аутопуту „Милош Велики”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубавна прича Десанке Максимовић као да је из најлепше бајке: “Удала сам се за онога кога је моје срце тражило, иако је сиромашан”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обичаји правих српских домаћица: Тањир се никада не враћа празан

ОГЛАСНА ТАБЛА