OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Šampionski niz Davora Gačića iz PK “Era” iz Užica

Užice – U subotu 1. juna održano je 5.kolo Treking lige Srbije, Planinarskog saveza Srbije u Priboju, u organizacijici PK “Ljeskovac”.  Na srednjoj stazi, dužine 24.8 km, sa usponom 1050 m, prvo mesto osvojio je Davor Gačić, član PK “Era” iz Užica.

Pre svega bih istakao dobru organizaciju trke. Domaćini su se potrudili da pripreme stazu i omoguće održavanje trke u što boljim uslovima, s obzirom da je kiša padala do samog starta. Staza je sama po sebi bila zahtevna, ali i jako dinamična. Jednim delom je bilo nezgodno za orijentaciju zbog smanjene vidljivosti, jer je gusta magla bila prisutna na većim visinama, ali je markacija bila odlična pa nije bilo većih problema. Zadovoljan sam trenutnom formom, a sticajem okolnosti dobri rezultati su prisutni ove sezone, iako su oni zaista u drugom planu. Takođe  smo imali predstavnike na “Velikoj stazi” dužine 34,8 km, gde je Emilija Josipović zauzela treće mesto u kategoriji seniorki dok su Dragoljub Jasiković i Milovan Božović uspešno prešli stazu. Na “Maloj stazi” dužine 15,4 km, istakao se Mihajilo Topalović u kategoriji veterana i zauzeo drugo mesto, kaže za naš portal ovaj skroman i ispešan momak.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Otvaraju se nove fabrike u Zapadnoj Srbiji: Čačku, Požegi, Ivanjici i na Maljen

Oglasna Tabla

Nađa, devojka koja je oduševila obradama Mocartovih dela: Uzor mi je Dučić, ali gradim svoj stil

Oglasna Tabla

Uređuje se Memorijalni kompleks Kadinjača – Nove staze za bezbednije kretanje posetilaca

Oglasna Tabla

Kako izgleda junski školski raspored, ko prvi “greje” klupe i zašto

Oglasna Tabla

Zlatiborski hoteli počeli sa radom (VIDEO)

Oglasna Tabla

„Hajdučka tepsija“ – Izvrsno jelo naših predaka

Oglasna Tabla

LU Zlatibor: Nadoknada štete od divljih svinja prema propisima

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 30. maj

Oglasna Tabla

Jedna od najvećih srpskih sredonjovekovnih svetinja nalazi se u samom centru Arilja: Plavi anđeo pleni lepotom od 13. veka

Oglasna Tabla