ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Самохрана мајка Јованка одгајила деветоро деце: Њена деца имају само једну жељу, да маму пошаљу на путовање (ВИДЕО)


Храбра жена, Јованка из Лаћарка, мајка је деветоро деце, све из истог брака из велике љубави са својим првим и јединим супругом Тодором.

Ова изузетна жена успева да изађе на крај са својом великом породицом, јер их је научила да буду скромни и вредни. Како каже, тачно се зна када је устајање, доручак, ко када иде у школу, на тренингу, кад се учи, кад је слободно време. Наравно ту је и свађа, вика, дрека, галама… Али све ово чини их великом срећном породицом.

Чак и најмлађи чланови породице имају своје обавезе, сами себи знају да попеглају мајицу, сређују кућу, припремају оброке. Све раде заједно, а једина подела куће је на мушки и женски део.

Ова многочлана породица савршено функционише захваљујући томе како су их родитељи васпитавали. Најважније јој је да буду добри људи. Да може да врати време поново би све урадила исто. Јованка је изненада изгубила супруга и сада се сама са децом пробија кроз живот.

PRVA.TV

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила