ОГЛАСНА ТАБЛА
ПОЖЕГА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Са пробном дозволом возила 116,7 километара на сат на делу пута где је ограничење брзине 45

На државном путу Пожега – Ужице полиција пресретачем зауставила осамнаестогодишњу девојку која је управљала “реноом“ брзином од 116,7 километара на сат, на делу пута где је за возаче са пробном возачком дозволом ограничење брзине кретања 45 километара на сат.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, пресретачем су на државном путу Пожега – Ужице зауставили осамнаестогодишњу девојку која је управљала аутомобилом марке “рено“ брзином од 116,7 километара на сат, на делу пута где је за возаче са пробном возачком дозволом ограничење брзине кретања 45 километара на сат.

Приликом контроле је утврђено да возило није било означено посебном ознаком „П“, за возаче са пробном возачком дозволом, саопштио је МУП.

Против осамнаестогодишње девојке је поднета одговарајућа прекршајна пријава.

Министарство унутрашњих послова скреће пажњу да је у претходном периоду у саобраћајним незгодама настрадао велики број младих особа, укључујући две особе које су управљале возилима са пробном возачком дозволом.

С обзиром на то да се ближи време матурских прослава, МУП апелује на младе возаче да буду одговорни, поштују саобраћајне прописе и не дозволе да један тренутак непажње заувек промени њихов живот и животе њихових породица, наведено је у саопштењу.

Извор: РТС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај