OGLASNA TABLA
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

“СА МЛАДИМА НА ТИ”

У четвртак 9. децембра са почетком у 18 часова на Педагошком факултету Ужице у организацији “Уније ужичких средњошколаца”, а под покровитељством града Ужица биће одржана конференција “СА МЛАДИМА НА ТИ”.

Теме конференције односе се на значај ваннаставних активности у образовном процесу, однос инстутуција према младима и значај повратка младих у Србију. Говориће се и о правима и обавезама народних посланика и најбољим моделима за избор правог факултета.

Учеснике конференције поздравиће градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић и Стефан Грујић у име организатора, након чега ће уследити панел дискусије у којима ће учествовати Милан Савић, државни секретар Министарства омладине и спорта,  народни посланици Ђорђе Дабић и Стефан Србљановић, др Даница Грујичић начелница Центра за неуроонкологију, Радован Новаковић адвокат, Владислав Дајковић председник “Слободне Црне Горе”, Ђорђије Андрић генерални секретар “Слободне Црне Горе”, Душко Ћутило директор Фонда за избегла и расељена лица АП Војводина и Марко Вучетић пр “Инфостуд-а”.

“Унија ужичких средњошколаца” позива заинтересоване професоре, ученике , студенте и младе из Ужица да присуствују конференцији, која је намењена управо њима.

Извор: узице.рс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Више од 70 милиона динара улагања у МЗ Турица

Oglasna Tabla

У болницама Златиборског округа хоспитализована 282 ковид пацијента

Oglasna Tabla

Време данас: Облачно уз снег и јак ветар, до 5 степени

Oglasna Tabla

Саопштење – педијатријска служба Севојно

Oglasna Tabla

Ево је: Стигла тачна одлука за школе; „Овако је најбоље“

Oglasna Tabla

Лекар у приватној ординацији не може да отвори боловање због ковида

Oglasna Tabla

Поклон од 20.000 евра за пунолетство у Немачкој

Oglasna Tabla

Ђоковић власник данске компаније која развија терапију против ковида-19

Oglasna Tabla

Представа „У агонији“

Oglasna Tabla