ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЛЕПОТА И ЗДРАВЉЕ

Ruska doktorka tvrdi: Moderna medicina leči simptome bolesti, ali ne leči samu bolest!

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine, Marva Vagarškovna Oganjan (84) daje jednostavna pravile za zdrav život i bistar um u starosti.

Ruska biohemicarka i doktor prirodne medicine, Marva Vagaršakovna Oganjan koja skoro pet decenija ispituju uzroke najčešćih bolesti sa kojima se ljudi suočavaju.

Ova naučnica daje jednostavne savete kako da sačuvamo zdravlje našeg organizma i tela, a da pritom ove promene, pre svega u ishrani pozitivno utiču i na naš um. Marva Vagarškovna Oganjan daje jednostavna pravila, a mi vam donosimo jedno od ključnih pravila o trajnom i konačnom izlečenju.

Moderna medicina ne leči bolest

Simptomi pojedinih bolesti mogu samo privremno da se umire, ali ne i da se trajno izleče. Kada se ponovo jave, to može biti ili ista forma ili drugačija, teža forma bolesti u odnosu na onu za koju mislimo da smo je izlečili.

Tada bolest ima tendenciju da postane hronična ili da evoluira u neku drugu, još goru. Naime ova ruska naučnica tvrdi da sve što nas je nekada mučilo u najranijem detinjstvu ima tedenciju da se ispolji i u odraslom dobu, u sličnom ili potpuno različitom obliku.

– Ako ste kao dete često patili od upala pluća, nije cudo ako vam se u trideset petoj godini života formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne – objašnjava Marva Vagarškova Oganjan i dodaje da su te stvari mnogim lekarima i dalje neshvatljive.

Izvor: magazin.novosti.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа