14.6 C
Uzice
јун 12, 2019
Uncategorized

ROMANTIČNO IZNENAĐENJE BEZ POVODA

CECA GIF (2)

Ako ste propustili da obradujete dragu za Novu godinu, Dan zaljubljenih i Osmi mart, evo nekoliko načina da je sada, kad su sve prigode prošle, iznenadite bez povoda

Ako ste propustili da obradujete dragu za Novu godinu, Dan zaljubljenih i Osmi mart, evo nekoliko načina da je sada, kad su sve prigode prošle, iznenadite bez povoda.

Odlazak u bioskop – Izaberite romantični film sa bioskopskih repertoara i uživajte u njemu. Možete ga odgledati i kod kuće, u intimnoj atmosferi, ako vam je tako lepše.

Degustacija vina – Ako ste ljubitelji vina, napravite tematsko veče. Kupite nekoliko flaša vina i vrsta sira, ugasite svetlo, upalite sveće, pustite romantičnu muziku i uživajte u otmenoj zakuski.

Vremeplov – Uzmite fotografije, karte za bioskop, pozorište i ostale predmete koji su važni za vašu vezu i ubacite ih u jednu kutiju. Zatim, u 10 do 15 rečenica napišite zašto vam je partner važan, šta volite kod njega i kakvu vezu biste želeli da imate u budućnosti. Ubacite pisma u kutiju i zapečatite je. Dogovorite se da ćete je otvoriti na taj dan za 3, 5 ili 10 godina, u zavisnosti od toga koliko dugo možete da čekate.

Izvor:novimagazin.rs/autor:A.P.

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uteći sudbini – Marija ‘Maga’ Magazinović, prva srpska novinarka i koreograf, borac za ženska prava

Oglasna Tabla

Đaci iz Užica i Kragujevca na Svetskom prvenstvu u robotici

Oglasna Tabla

Moondance i orkestar Ivana Jovanovića održali koncert na Moto skupu u Užicu (VIDEO)

Oglasna Tabla