11.1 C
Uzice
новембар 13, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

ROK U PONOĆ BRILJIRALI: NJIHOVA ENERGIJA RASPAMETILA JE ŽIRI I SVE U SALI

bb

Bajinobaštanski rok bend „Rok u ponoć“ večeras je nastupio u emisiji „Ja imam Talenat“ u borbi za superfinale. Mladi rokeri iz Bajine Bašte su kroz više krugova takmičenja uspeli da izbore plasman u finale glasovima žirija koji čine Srđan Žika Todorović, Danica Maksimović, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta. Odmah posle repa došlo je vreme za rok muziku, a pet momaka iz Bajine Bašte ovog puta došli su pred žiri šoua „Ja imam talenat“ puni energije.

Bend „Rok u ponoć“, koji je iz nedelje u nedelju oduševljavao žiri ovog puta je odlučio da otpeva pesmu „Kap po kap“ od Divljih jagoda. Zvučali ste moćno, energično, dopala mi se modulacija. Sve mi se dopalo. Ritam-gitarista je fantastičan. Pevač je možda malo kiksnuo. Ovo je stvarno moćno zvučalo – rekao im je Žika. – Zbog čega sada niste nastupali sa autorskom pesmom. Vi ste meni super klinci. Baš vam je dobar bio ovaj nastup, dosta energije, baš je bio šou – pohvalila ih je Ana.

18575265_10212798559379705_906736300_o

– Pokušali ste da nam donesete svoju mladost i energiju, ali pevač je podbacio, nije bio siguran. Oni su svi bili bolji – bila je kratka Danica. – Pevač je odličan, samo si morao da nađeš svoj tonalitet. Bio si brilijantan u jednom momentu. Moraš da shvatiš da si ti kao frontmen najbitniji i zato moraš sebi da odabereš tačan tonalitet uz svoj vokal. Energija je bila fantastična – rekao im je Rasta.

Nažalost, Bajinobaštanska rok grupa nije prošla dalje ovaj put.

Mi im čestitamo na ogromnom uspehu koji su do sada postigli i želimo im blistavu rok karijeru, definitivno je zaslužujete.

Užice – Oglasna Tabla

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Baka sovija je vodeničarka I to jedina u zapadnoj Srbiji

Oglasna Tabla

Tunel Kadinjača jedino rešenje za spajanje Podrinja sa centralnom Srbijom

Oglasna Tabla

Hiljade kilometara zbog jedne kućice: Evo zašto su Kinezi zaljubljeni u Bajinu Baštu

Oglasna Tabla

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla

Despote, izdržI! „Dečak leptir“ iz Bajine Bašte bori se za život I potrebna mu je naša pomoć

Oglasna Tabla

Vršnjačko nasilje u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

Sprečen požar većih razmera u Zaglavku

Oglasna Tabla

Užice i Bajina Bašta zajednički grade puteve na Tari

Oglasna Tabla