16.9 C
Uzice
јул 19, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

ROK U PONOĆ BRILJIRALI: NJIHOVA ENERGIJA RASPAMETILA JE ŽIRI I SVE U SALI

bb

Bajinobaštanski rok bend „Rok u ponoć“ večeras je nastupio u emisiji „Ja imam Talenat“ u borbi za superfinale. Mladi rokeri iz Bajine Bašte su kroz više krugova takmičenja uspeli da izbore plasman u finale glasovima žirija koji čine Srđan Žika Todorović, Danica Maksimović, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta. Odmah posle repa došlo je vreme za rok muziku, a pet momaka iz Bajine Bašte ovog puta došli su pred žiri šoua „Ja imam talenat“ puni energije.

Bend „Rok u ponoć“, koji je iz nedelje u nedelju oduševljavao žiri ovog puta je odlučio da otpeva pesmu „Kap po kap“ od Divljih jagoda. Zvučali ste moćno, energično, dopala mi se modulacija. Sve mi se dopalo. Ritam-gitarista je fantastičan. Pevač je možda malo kiksnuo. Ovo je stvarno moćno zvučalo – rekao im je Žika. – Zbog čega sada niste nastupali sa autorskom pesmom. Vi ste meni super klinci. Baš vam je dobar bio ovaj nastup, dosta energije, baš je bio šou – pohvalila ih je Ana.

18575265_10212798559379705_906736300_o

– Pokušali ste da nam donesete svoju mladost i energiju, ali pevač je podbacio, nije bio siguran. Oni su svi bili bolji – bila je kratka Danica. – Pevač je odličan, samo si morao da nađeš svoj tonalitet. Bio si brilijantan u jednom momentu. Moraš da shvatiš da si ti kao frontmen najbitniji i zato moraš sebi da odabereš tačan tonalitet uz svoj vokal. Energija je bila fantastična – rekao im je Rasta.

Nažalost, Bajinobaštanska rok grupa nije prošla dalje ovaj put.

Mi im čestitamo na ogromnom uspehu koji su do sada postigli i želimo im blistavu rok karijeru, definitivno je zaslužujete.

Užice – Oglasna Tabla

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

U vreme regate broj gostiju se množi sa pet: Među posetiocima Kinezi i Arapi

Oglasna Tabla

Danas startuje Drinska regata: Rečni teretnjaci, Riblja čorba, Lepa Brena, Marija Šerifović i Bora Đorđević

Oglasna Tabla

Nakon Regate radovi na Trgu

Oglasna Tabla