Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Родитељи морају да плате 100.000 динара јер је дете вређало школског полицајца

Уредница „Нове економије“ Биљана Степановић изјавила је у Новом дану ТВ Н1 да су њени пријатељи јуче саслушавани четири сата у полицији и мораће да плате казну од 100.000 динара, јер им је дете вређало школског полицајца.

„Знам да су деца јако бесна на те полицајце (…) Уместо да се са децом разговарало, председник не пропушта прилику да каже и уради погрешну ствар – доводи полицајце који и даље плаше, забрињавају, иритирају ту децу, уместо психологе и педагогде да се са њима разговара, да се ово друштво некако уведе у нормалу“, рекла је Степановић.

Подсетимо, након масовног убиства у београдској Основној школи „Владислав Рибникар“, појачано је присуство полицајаца у свих 1.800 школа у Србији.

Председник Александар Вучић је после злочина у „Рибникару“ и масовног убиства у селима у околини Младеновца, најавио и да ће бити извршено „готово потпуно разоружавање Србије“.

Министарство унутрашњих послова позвало је грађане да до 8. јуна предају нерегистровано оружје, а до 15. маја је предато готово 18.000 комада оружја.

„У оружје се ништа не разумем, али они који се разумеју кажу да ова држава одлично зна ко има нелегално оружје. Кажу да има 700.000 комада нелегалног наоружања“, истакла је Степановић.

Додала је и да ако се за ученика који је починио злочин у „Рибникару“ није могло знати да ће то учинити, за убицу из околине Младеновца се знало да му отац поседује оружје и да је био проблематичан, а држава ништа није предузела.

Н1 Инфо

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Грађани опрезнији са зајмовима због све скупљих некретнина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршница Базума у Ужицу: Џез на српски начин

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ево где у Србији просечне плате имају шест цифара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дојаве о бомбама у школама широм Србије – Родитељима речено да не доводе децу на наставу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спремност у свим ситуацијама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак 29.05.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Невреме правило хаос у деловима Србије: Ванредно у околини Пожеге и Ужица, путеви у Златиборском округу оспособљени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почињу пријаве за нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зарада у овом послу иде и до 200.000 месечно! Жене су главне у овој бранши, а почетна улагања нису велика

ОГЛАСНА ТАБЛА