Огласна табла
БАЈИНОБАШТАНСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Риболовац на Перућцу чуо звоњаву телефона: Убрзо га је нашао, а када се јавио чуо је ПОТРЕСНУ ПРИЧУ

Ватрогасци-спасиоци из Бајине Баште и Ужица данас су на језеру Перућац безуспешно трагали са 68-годишњим М.Х. за кога се сумња да се утопио.

Тренутак када је Бајинобаштанин или намерно ускочио, или случајно упао у хидроакумулацију на хладној Дрини, нико није видео. Међутим, на понтоноској плажи недалеко од бране ХЕ “Потпећ” пронађене су његове ствари што указује да је ипак страдао у језеру.

Према сазнањима “Блица”, 68-годишњак се јутрос таксијем из Бајине Баште довезао до Перућца где је од таксисте затражио број телефона, како му је рекао, да га позове за повратну вожњу када буде хтео да иде кући.

Шта се касније збило за сада се не зна и велико је питање да ли ће се уопште сазнати. Тек, у јутарњим сатима је на Перућац пристигао један риболовац који је сам пецао са понтонске плаже. Како око њега није било никога, пажњу му је привукла учестала звоњава телефона.

Кренуо је понтоном да тражи телефон, и нашао га. Крај њега су биле наочари и паклица цигарета. Одговорио је на позив, испоставило се, супрузи М.Х. која је упорно звала мужа. Објаснио јој откуда се он јавио на његов телефон, али није знао да јој каже шта је са њим.

Све је указивало само на једно. Убрзо је алармирана полиција из Бајине Баште, а на Перућац је пристигао ватрогасно-спасилачки тим за спасавање на води. Уз помоћ чамца претражен је велики део обале око понтона, али сви напори нису дали резултата. Отежавајућа околности били су велики водостај Дрине и готово никаква видљивост испод површине воде.

Potraga za M.H. biće nastavljena sutra kada bi na perućac trebalo da stigne ronilački tim Žandarmerije.

Извор:Блиц/В.Лојаница

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА