17.6 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Riblja Čorba i Tropiko Band za dane „Zlatarfesta“

Gost u studiju Radio Zlatara bila je direktorka TO „Zlatar“ Rosa Jakovljević sa kojom smo razgovarali o posećenosti Zlatara kao i o predstojećoj letnjoj sezoni, ali i o manifestaciji Zlatarfest.

„Smeštajni kapaciteti tokom prvomajskih praznika su bili popunjeni, jezera su bila prava atrakcija kao i krstarenje Uvcem, nešto što je doprinelo povećanom broju gostiju jeste i lepo vreme“- rekla je Rosa Jakaovljević.

Ljubaznost, gostoprimstvo , niske cene, ali i mogućnost korišćenja vaučera doprinose tome da Zlatar iz godine u godinu bude jedna od omiljenih destinacija za odmor, ali i da beleži  sve veći broj turista.

Ovogodišnji  Zlatarfest 2018 biće održan poslednje sedmice u julu.

“Očekuje nas velika organizaija, još uvek nije raspisana javna nabavka za muzički program, ali već sada se razmišlja o gostovanju Riblje Čorbe i Tropiko Benda, a šta će biti prvog dana tog četvrtka,  još uvek nismo odlučili”- istakla je Rosa Jakovljević.

TO “Zlatar” će se potruditi da i ove godine obezbedi bogat program za dane manifestacije Zlatarfest 2018, zaključila je direktorka Rosa Jakovljević.

Kakvi su planovi Turističke organizacije u ovoj godini kao i intervju sa direktorkom TO “Zlatar” Rosom Jakovljević, možete poslušati u informativnim  vestima (Radio servisu) Radio Zlatara u ponedeljak  07. maja..

Izvor: zlatarpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla