ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Реприза дочека уз Сениду и Софију

Други у низу новогодишњих концерата  одржан је у суботу, 1. јануара на Краљевом тргу. За незаборавну репризу дочека биле су задужене певачице Сенида Хајдарпашић, позната као Сенидах и Софија Перић, које одликује квалитетна музика, огромна енергија коју преносе на своју публику  и сјајна атмосфера.

Концерт је почео наступом Софије Перић, у 21 час песмом „Пази коме завидиш“, а потом су се ређали добро познати хитови: „Златиборске зоре“, „Заволех те“, „Луда за тобом“, „Поноћ“, „Идем преко земље Србије“, „Бисеру бели“, „Невера моја“ и друге.

После више од сат времена добре свирке, Софија је сцену препустила Сениди која је наставила у ритму добро познатих хитова. Својом аутентишношћу, специфичним изгледом и вокалом, Сенида је за кратко време освојила златиборску публику. Велику популарност, регионалну препознатљивост јој је донела песма „Слађана“, са којом је почела свој наступ, а потом су се ређали добро познати хитови: , „Дођи“, „4 стране света“, „Мишићи“, „Пијеш“, „Без тебе“, „Реплеј“ и друге.Дива данашње музике приредила је прави спектакл и ноћ за памћење за златиборску публику.

Хладноћа није сметала популарним певачицама да направе сјајну интеракцију са публиком која је то наградила овацијама, певањем, љубављу и непоколебљивом лојалношћу. Бољем расположењу допринело је и традиционално послужење у виду куване ракије и куваног вина који су додатно загрејали посетиоце на препуном Краљевом тргу.

Концерт је трајао пуна два сата, а позитивна атмосфера ширила се Златибором кроз сваку песму популарних певачица, чиме је на најбољи могући начин обележен први дан Нове 2022. године.

Серија новогодишњих концерата и славља на најпосећенијој српској планини се наставља и 2. јануара  на Краљевом тргу, када наступа група „Бајага и инструктори“ од 21 час.

Извор:ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сутра до 32 степена, а онда опет потоп: Најновије упозорење РХМЗ: Ево какво нас време очекује од понедељка

Закон не забрањује продају електронских цигарета деци, а хемикалије које удишу су и те како штетне

Минимални годишњи одмор 20 радних дана, али радно искуство и школа доносе и дуже летовање

Сезона одмора се захуктава: Како најјефтиније плаћати у иностранству?

Ухапшена жена осумњичена да је претукла наставницу у школи на Новом Београду

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Србију чека сунчан и топао викенд, температура до 30 степени

Из културне ризнице града, предавање Миленко Мисаиловић