3.9 C
Uzice
новембар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

RENOVIRANO IGRALIŠTE U VRTIĆU „BAMBI“ (VIDEO)

Predstavnici Fondacije „Novak Đoković“, Grada Užica i Predškolske ustanove „Užice”, danas su svečano otvorili kompletno opremljeno igralište za decu u vrtiću „Bambi”. U adaptaciju igrališta Fondacija je uložila 2.305.875,00 dinara.
Vrtić „Bambi” predstavlja jedan od devet objekata u sklopu Predškolske ustanove „Užice” i ujedno jedan od najvećih vrtića u gradu, koji pohađa oko 380 mališana.

Zamenik gradonačelnika Užica, Nemanja Nešić, istakao je da se svako ulaganje u bezbrižno dečije odrastanje višestruko vraća.
„Najmlađi zaslužuju bezbedne uslove za igru koja razvija njihove fizičke i intelektualne sposobnosti i podstiče ih na druženje. Sve što u najranijem detinjstvu naučimo ugrađeno je u temelje naše ličnosti. Zato smo zahvalni Fondaciji Novak Đoković koja je u našem gradu opremila igralište po meri deteta na kome će, sigurni smo, užički mališani, uživati u igri i kroz igru usvajati prave vrednosti. Poklon od nekoga ko je porastao do zvezda ima još veću vrednost. Novak će nas uvek podsećati na onoga ko treba da bude uzor deci ne samo na sportskom terenu, već i u humanim delima koje čoveka čine velikim“, rekao je Nešić.


Gorana DŽudža Jakovljević, projekt menadžer Novak Đoković Fondacije, osvrnula se na dosadašnje rezultate i sjajnu saradnju na projektu.

Izvor:graduzice.org

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krčma Sirogojno (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetlana je napustila posao programera, sada gaji krave na Zlataru i nije se pokajala

Oglasna Tabla

Dejan Petrović sa svojim Big bendom napravio haos u Centru „Sava“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prodata „Budimka“

Oglasna Tabla

Danas je Svetski dan deteta

Oglasna Tabla

Donacijom grada Harbina Užice dobilo sportsko-rekreativni centar na Pori (FOTO)

Oglasna Tabla

Nagradni konkurs u znak sećanja na Ratku Vučković

Oglasna Tabla

Izložba radova 24. Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa

Oglasna Tabla

Pokrenuta peticija „Da svi đaci u Srbiji uče iz istih knjiga“

Oglasna Tabla