ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Рекордна посета доказ да је Златибор на правом путу

Чајетина – Током сва четири празнична дана на Златибору се тражило место више у приватном смештају с обзиром да су сви хотелски капацитети одавно били резервисани. Према проценама, у бројним садржајима и на отвореном и у ресторанима и хотелима боравило је 100 хиљада гостију, што је рекорд у савременом бављењу туризмом на Златибору. То потврђује опредељење дефинисано дугорочном стратегијом развоја туризма на нашој планини да се смештајни и забавни садржаји налазе у централном делу насељеног места Златибор, на неких два одсто територије општине Чајетина, а да на преосталих 98 одсто територије општине туристи могу да уживају у лепотама недирнуте природне средине”, изразио је своје задовољство председник Општине Чајетина Милан Стаматовић након рекордне посете на Златибору.

Први радни дан у 2024. години ће за многе општинске службе бити веома активан, наставио је Стаматовић, јер нас према најавама метеоролога већ наредних дана очекују прве веће снежне падавине у овој зимској сезони. У другој половини прошле године смо значајно обновили и модернизовали возни парк локалног комуналног предузећа, тако да и посетиоци Златибора, али и његови становници, могу да буду сигурни да ће сви путеви бити проходни у најкраћем могућем времену од почетка падавина.

„Хвала свима што верујете у нас и што сте нам овом рекордном посетом на Златибору указали поверење да смо на правом путу”, закључио је Стаматовић.

ГЗС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)