10.7 C
Uzice
октобар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Raspust u Dino parku

Školski raspust na Zlatiboru ponudio je deci raznovrsnu zabavu, a najnovija atrakcija, Dino park, pored već poznatih sadržaja otvorio je i mali zoološki vrt.

Iako je zimski raspust na Zlatiboru gotovo prošao bez snega , broj posetilaca u Dino parku je bio više nego zadovoljavajući, jer su zahvaljujući veštačkom snegu radile ski-škola i sankalište, a aktivirani su i oni sadržaji koji zimi, obično, ne rade.

13360005 (Medium)

„Imamo tjubing i sve ostale letnje sadržaje, pa čak i avanturu, zip lajn i veštačku stenu koja nije mogla da radi kada je sneg…Pored toga, svi ostali sadržaji u Parku rade kao i naša novina: igraonica na zatvorenom koja se nalazi iznad picerije i potpuno je besplatna za sve posetioce“, objašnjava Milica Zec, menadžerka Parka.Dino park je ponudio i nove sadržaje: mini ergelu i zoo vrt.

13360025 (Medium)

„U zoološkom vrtu imamo trenutno jelene, muflone, divlje ponije. Pored toga imamo ergelu konja; 9 velikih i 4 mala ponija“.

Svaki sadržaj u Parku ima svog instruktora. Sama Avantura park ih ima 9. Što se tiče glavnih atrakcija, dinosaurusa, posetiocima su na raspolaganju 4 dino vodiče koji ih upoznaju o svemu što je bitno, a tiče se 24 verne replike dinosaurusa iz ere mezozoika. A ko su najčešće posetioci Parka?

„Mi ovde rušimo generacijski jaz. Što se tiče toga, ne možete verovati koliko penzionera dođe da poseti Park i da proba našu dino pitu po kojoj smo postali poznati ovde, na Zlatiboru“, dodaje Milica.

Inače, Dino park nudi popust za penzionere. Karte za njih su 50 % jeftinije što čini da i penzioneri rado provode slobodno vreme u zlatiborskom tematskom parku.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičko izdavaštvo 30-ti put na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Oglasna Tabla

Likovna izložba“Tri kraljice mira i sloge“ 28. oktobra u Užicu

Oglasna Tabla

Nastavak „miholjskog leta“: U utorak jutro sveže, tokom dana toplo, a evo kada nas očekuje preokret

Oglasna Tabla

Svaki drugi lek kupljen preko interneta je lažan

Oglasna Tabla

Guslarsko veče 27. oktobra u Užicu

Oglasna Tabla

Rok i bluz festival „In wires“

Oglasna Tabla

Etno samit „TradicijaNova“

Oglasna Tabla

Požega: Ima da nas ima!

Oglasna Tabla

Osam medalja za karate klub „Uniline Sevojno“ u Čačku

Oglasna Tabla