17.8 C
Uzice
август 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Raspisan konkurs za finansiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine

Grad Užice je u skladu sa Programom zaštite i unapređenja životne sredine za 2017. godinu raspisao konkurs za finansiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine. Obzirom da je tema konkursa problem zagađenja vazduha u Gradu Užicu – individualni doprinos pojedinca, cilj konkursa je unapredi kvalitet vazduha kroz jačanje svesti javnosti o uticaju pojedinca na kvalitet vazduha.

Pravo da konkurišu imaju udruženja i organizacije civilnog društva sa teritorije grada Užica koji se ostvaruju u oblasti zaštite životne sredine i imaju potrebne kapacitete za sprovođenje predloženog projekta.

U Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine Grada Užice planirana su sredstva za realizaciju projekata  u ukupnom iznosu od 300.000,00 dinara (maksimalni iznos po projektu nije ograničen, ali ne sme biti veći od 300.000 dinara).

Projekat se mora realizovati do 01.12.2017. godine.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u kancelariji Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Petra Ćelovića bb – šarena sala, na telefon 031 592-421 ili e-mail: ekologija@uzice.rs ili na sajtu Grada.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas sunčano i veoma toplo

Oglasna Tabla

Данас је Преображење Господње

Oglasna Tabla

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla