ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Расписан Јавни позив за мере енергетске санације за домаћинства

На основу пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“, расписан је Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Чајетина за 2023. годину.

Мере енергетске санације спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Укупно планирана бесповратна средства која општина Чајетина заједно са средствима Министарства рударства и енергетике додељује путем овог позива износе 4,8 милиона динара.

Крајњи корисници бесповратних средстава су грађани који станују у породичним кућама и становима, а циљ је да се унапреди енергетска ефикасност у стамбеном сектору и повећа коришћење обновљивих извора енергије.

Право учешћа на Јавном позиву имају крајњи корисници који станују у легализованим објектима, као и да је подносилац пријаве власник објекта, односно да је корисник објекта пријављен на андреси са приложеном писаном сагласност власника објекта и да се у објекту станује током целе године.

Додатне информације о Јавном позиву, условима и потребној документацији, као и о предмету суфинансирања мера енергетске санације, могу се пронаћи на званичном сајту општине Чајетина, категорија документа – Енергетска ефикасаност.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА