ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Radomir Antić biće sahranjen u Užicu kada uslovi korona budu dozvolili (VIDEO)

Od juče u podne Užičani se opraštaju od svog Radomira Antića, njihovog Ante, koji je pre dva dana u jednoj madridskoj bolnici podlegao teškoj bolesti. Nemanja Nešić, pomoćnik gradonačelnika Užica i član UO GFK Sloboda izneo je detalje oko moguće sahrane Radomira Antića u Užicu.

Radomir Antić će dobiti ispraćaj kakav zaslužuje. Porodica legendarnog srpskog stratega se odlučila za kremaciju, a velika je želja da bude sahranjen u rodnom Užicu, kada se steknu uslovi za to, nakon završetka pandemije virusa korona.

Fudbaleri i uprava Slobode ispraćaju se od fudbalskog velikana.

U znak sećanja na velikog čoveka i trenera Užičani aplaudirali sa svojih terasa.

Tužna vest potresla he ljubitelje sporta u Srbiji, ali i na Pirinejima, gde je bio izuzetno cenjen. Još sinoć su elektronska izdanja najuticanijih medija kompletne rotacije zamenile postovima o učinku čuvenog Užičanina, da bi ovog utorka najuticaniji sportski listovi posvetili ogromnu pažnju smrti legendarnog trenera.

Naš portal na zahtev mnogobrojnih građana pokrennuo je inicijativu da se Gradski stadion Užice ponese ime po  Radomiru Antići, što je naišlo na veliko odobrenje.

 

Saopštenje Grada Užica povodom smrti Radomira Antića

Radomira Antića je sudbina predodredila da bude uvek i u svemu najveći. Bio je veliki fudbaler, bio je najbolji trener koga je ovaj prostor zapamtio, najveći humanista, omiljeni prijatelj, komšija, poznanik.

Gde god se nalazio na kugli zemaljskoj nikada nije zaboravio svoje Užice, svoju Slobodu i svoje Užičane. Upravo to je doprinelo nepodeljenoj ljubavi i emociji koju su ljudi imali prema njemu, ali i on prema njima.

Zato danas Radomira žali i Užice, i Gradska kafana, i njegova Sloboda, i Đetinja, i Zlatibor, ali i Evropa i svet.

Dragi Radomire, sigurni smo da dok Đetinja kroz vekove bude šumila ovom kotlinom pamtiće se tvoje ime, tvoje reči i tvoja dela.

Povodom smrti Radomira Antića Užičani se u knjigu žalosti mogu upisati ispred Gradske kuće danas (utorak, 7.april) do 16.00 časova, a u sredu i četvrtak, 8. i 9. aprila od 7.30 do 16.00 časova.

Užice – Oglasna Tabla

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Летња школа роботике

Сарадња са градом Асуаном у свим областима, наредни сусрет у Ужицу у октобру

Рефест од 24. до 26. јула на Тић пољу

Богат програм “Златиборског културног лета“

СПЦ обележава празник посвећен светим мученицима Козми и Дамјану, у народу познат као Врачеви

Сунчано и врело из дана у дан – морамо се прилагодити јер ће потрајати

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице