ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Radionica i predstava „Teorija struna“

Užice – Centar za umetnost pokreta Perpetuum poziva žene dobi 50+ iz Užica, da 16. (od 16 do 20 časova) i 17. (od 12 do 16 časova) oktobra 2020. godine, uzmu učešće na radionici savremenog plesa u Gradskom kulturnom centru.

Projekat „Teorija struna“, koja se sastoji iz dve besplatne inkluzivne radionice za žene 50+ i njihovo učešće u predstavi koja će se odigrati drugog dana realizacije ovog projekta, bavi se problematikom, izazovima, položajem i specifičnostima života žena u dobu iznad 50 godina starosti, tretirajući ove teme kroz umetničke i psihološke procese i metodologije.

Cilj ovog projekta je da se ohrabre i motivišu žene, da na kreativan i samosvestan način učestvuju u svom daljem odabiru životnog puta, i umetničkim aktivnostima koje će ih motivisati i pozitivno uticati na njihovu psihofizičku stabilnost.
Voditelji radionica : Marko Pejović (psiholog, teoretičar umetnosti) i Svetlana Đurović (koreograf, predsednik Centra za umetnost pokreta „Perpetuum“) uz pomoć učesnica u predstavi „Teorija struna“.

U subotu 17. oktobra u 19 časova u Gradskom kulturnom centru biće izvedena plesna predstava „Teorija struna“. Ulaz je slobodan.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце

Временска прогноза за суботу -18. мај

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 16.05.2024.

Саветовалиште за жене са инвалидитетом оболеле од рака дојке „ЈЕФИМИЈА“ организује двадесет прву уличну акцију „ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

Влада и просветари договорили да се у што краћем року измени Кривични закон

Кустендорф почиње данас на Мећавнику

Промоција збирке песама Кошмари Кошара

ОГЛАСНА ТАБЛА