ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ СРБИЈА

Путем нове апликације до актуелних сервисних информација на скијалиштима

 

Скијалишта Србије су направила нову званичну мобилну апликацију намењену посетиоцима ски центара Копаоник, Торник и Стара планина.

Уз помоћ ове апликације, посетиоци ће на једноставан, брз и атрактиван начин моћи да дођу до свих релевантних информација како би се препустили уживању у свом одмору. Апликација садржи актуелне информације о скијашким инсталацијама, где могу уживо праитити рад жичара, ски стаза, као и ски путева.

Путем ове апликације, корисници имају могућност приступа њеб камерама, као и свим другим важним информацијама о раду и догађајима у ски центрима. Путем апликације Скијалишта Србије, корисници ће увек бити у прилици да добију актуелне сервисне информације, као и друга званична обавештења са скијалишта. Ту су још и информације о временским условима, прогноза за наредних пет дана, информације о ски картама, начину куповине као и о локацијама за њихово преузимање.

Како би Ваш одмор учинили још интересантнијим, помоћу апликације можете сазнати нешто више и о самим туристичким дестинацијама, свим атракцијама које нуди, забавним садржајима, али и о локацијама банкомата, паркинга, као и других служби који ће Ваш одмор учинити безбеднијим и угоднијим.

Апликација је креирана са циљем да својим посетиоцима пружи врхунски угођај у складу са највишим светским стандардима, а бесплатно се може преузети са Плаy и Апп продавнице.

zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце