27.2 C
Uzice
јун 27, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

PUKLA „TIKVA” KRAJ ĐETINJE – Opačić: Ristanović bi da vodi klub sa mojim parama

Finansijer i sportski direktor Božidar Opačić upire prstom ka bivšem predsedniku.

Pukla „tikva” kraj Đetinje! Letos inaugurisani sportski direktor, zvanično i jedini sponzor, Božidar Opačić zvanično je obznanio raskid sa dosadašnjom filozofijom poslovanja Slobode.

– Izgubio sam strpljenje! Dosta mi je lažnih obećanja pojedinaca u i oko kluba, čije opstrukcije nikako neće biti razlog da odstupim. Naprotiv, posle svega, rešen sam da svim silama isteram stvari na čistac i od Slobode formiram klub na zdravim temeljima, bez parazita u sopstvenim redovima – oštro je juče saopštio Opačić.

O čemu se radi, zar vaš dolazak nije bio na istom klupskom talasu sa opstankom dugogodišnjih klupskih glavešina?

– Ključ je u sukobu sa Josipom Ristanovićem. Čovek se navodno povukao iz kluba, a hoće da vuče konce i da drugi daje novac.

Ko?

– Konkretno, moja malenkost. Ne žalim ni za jednim evrom, iako sam donirao značajna sredstva Slobodi u ova dva meseca. Sve je podvedeno pod besprovatnu donaciju, za razliku od dotičnog gospodina, čija presuda je omča oko vrata, prva na listi sudskih izvršenja.

Znali ste to i ranije?

– Jesam znao, ali mora da se čuje – dok dajem novac, po slovu ugovora, hoću da se pitam. Ne priznajem nikakve vladare iz senke!

Kakve korake planirate?

– Imam strategiju, brzo će se znati šta planiram. Božidar Opačić neće da se povuče, jer je u celoj priči čist pred sobom i Užičanima. Samo mi znamo šta nas je letos dočekalo u klupskim prostorijama. Razvaljen klub, pucao je po svim šavovima. Grad je jasan i tu nema pomaka, sa ovim ljudima, načinom poslovanja i idejama, Sloboda neće dobiti ni dinar iz kase. I tu je priča zakucana, što lično i podržavam.

Ima li leka za krizu rezultata i sada obelodanjenu u upravljačkim redovima?

– Rešenje je u novoj klupskoj Skupštini i totalno drugačije formiranom UO. Sloboda, napokon, mora da posluje kao SD, proces formiranja računa tog subjekta tapka u mestu, upravo, zahvaljujući opstrukcijama odlazećeg vladara i njegovih satelita. Neka shvate kako hoće, ali za mene više nema mesta pored takvih persona. Mnogo je tu prljavog veša… – ljutito je saopštio, vidno razočarani, Božidar Opačić.

Izvor: www.zurnal.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užički osnovci oduševljeni boravkom u Sočiju (VIDEO)

Oglasna Tabla

Милош Чолић – „Данас нема одговорности за изговорену реч“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Raspored nastupa na šestom HILLS UP muzičkom festivalu

Oglasna Tabla