24.4 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pucao u bivšu suprugu i ostale ukućane, pa izvršio samoubistvo

Muškarac srednjih godina upao je u kuću kod bivše supruge nakon čega je pucao u nju i ostale ukućane koji su se zatekli tu. Povređene tri žene i jedan muškarac. Nakon što je završio svoj krvavi pir napadač je izvršio samoubistvo,

U SUVOM Polju, mestu udaljenom nekoliko kilometara od Pribojske Banje u noći između srede i četvrtka R.T. (63) naoružan karabinom i nožem upao je u kuću bivše supruge M.T. (60) i tom prilikom pucao na ukućane. U svom krvavom piru prvo je teško ranio pašenoga R.R. (63) a zatim i svastiku D.R. (63), posle pucnjave napadač je nožem nasrnuo na bivšu suprugu zadavši joj nekoliko uboda nožem u predelu grudi da bi nakon toga napao njenu majku, osamdesetogodišnju D.V. je isekao po rukama. Odmah po izvršenju zločina R.T. je izvršio samoubistvo, obesivši se nedaleko od kuće gde je izvršio napad.

Sa teškim povredama u užičku bolnicu prevezeni su bivša supruga M.T. i pašenog R.R. koji su hitno operisani i kako nam je rečeno nisu životno ugroženi, dok su u pribojskoj bolnici zadržani dvoje lakše povređenih na dalje lečenje.

Komišije obe porodice su zatečene i iznenađene ovim što se desilo. Kažu da bivši supružnici žive razvedeni duže od godinu dana te da ništa nije slutilo ovakvom epilogu.

– Tokom noći čula sam jauke i pozive za pomoć. Odmah sam otišla kod komšija i zatekla stravičan prizor. R.R i D.R. su ležali u lokvi krvi. Takođe oblivena krvlju bila je i bivša supruga M.T. dok je starica D.V. imala posekotine po rukama. Odmah smo pozvali hitnu pomoć koja je brzo stigla – objašnjava drhtavim glasom prva komšinica Milena Trišović.

Inače kako saznajemo, napadač R.T. je od ranije poznat policiji, već je bio osuđivan i nalazio se na izdržavanju zatvorske kazne. 

Izvor: www.novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pomeranje kazaljki u noći između subote i nedelje

Oglasna Tabla

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Oglasna Tabla

Akcija prikupljanja otpada na Tić polju

Oglasna Tabla

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Oglasna Tabla

Nebojša Đurić – Volja je pokretač svega

Oglasna Tabla

Objavljen poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i opreme za energetsku sanaciju / rekonstrukciju objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za sredu – 22. oktobar

Oglasna Tabla