ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗАНИМЉИВОСТИ

Прва ТВ моралног победника „Најслабије карике“ шаље у Египат! Грађевински радник са богатим знањем коначно ће остварити свој сан!

Свима који су гледали синоћњу епизоду квиза „Најслабија карика“ највећи утисак је оставио и за срце прирастао Владимир Крнач, такмичар чије ће се учешће у овом шоу програму препричавати још дуго. Педесетдеветогодишњи Владимир остварио је незапамћен успех, одговоривши тачно на чак 22 питања, не давши притом ниједан нетачан одговор.

Његови саиграчи, међутим, одлучили су да га тактички избаце у седмој рунди и тако га зауставе на путу до остварења животног сна – путовања у Египат.

Овакав потез наишао је на читаву лавину реакција и коментара на друштвеним мрежама, а и сам Никола Којо био је збуњен оваквим исходом. Ипак, Владимирова жеља биће испуњена – Прва ТВ послаће га на, сигурни смо, незаборавно путовање у Египат, срце древне цивилизације.

Грађевински радник без сталног запослења, отац четворо деце из Бачког Петровца, који је више од сто пута био добровољни давалац крви, један је од вероватно најуспешнијих такмичара у историји овог легендарног квиза, а у својој пријави за учешће истакао је да би, у случају да је освоји, награду потрошио на путовање на познату туристичку дестинацију.

Ка том циљу кренуо је мирно и ведро, сигуран у своје знање, низајући тачне одговоре. У неколико кругова Владимир је статистички био најјача карика и стигао до самог предворја финала. На том путу, пред осму рунду, у којој финалисти практично увећавају освојени буџет сумом коју продукција множи са три, преостала двојица такмичара Југослав Ратковић и Миљан Драганић су га тактички избацили из игре.

Тактика у завшним круговима је управо оно што доприноси непредвидивости и динамици квиза каква је “Најслабија карика”, али је овога пута, због Владимировог знања, изненадила и публику и водитеља. Његово савршено знање, међутим, неће остати ненаграђено, будући да су са Прве ТВ, на којој се квиз емитује, одлучили да то знање награде испуњењем његове највеће жеље.

Ова вест ће несумњиво обрадовати све који су синоћ крај својих малих екрана навијали за Владимира, колико и њега самог. Владимире, желимо ти срећан пут и леп провод у Египту!

Извор/Фото: Прва ТВ

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Распуст у Србији – четири различита датума почетка летњег одмора за четири категорије ђака

Временска прогноза за суботу – 25. мај

У мале пројекте грађана уложено више од 70 милиона динара

Млади кромпир из рерне: Направите га уз прелив који ће одушевити укућане (ВИДЕО)

Отворен трећи „Bazzum“ џез фестивал

Објављене нове цене горива које ће важити до 31. маја

Бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља у Чајетини

Данас су Свети Ћирило и Методије

Представљена збирка песама ‘’Кошмари Кошара’’ посвећенa пакленим данима Битке на Кошарама (ВИДЕО)