Огласна табла
ЗАНИМЉИВОСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Прва ТВ моралног победника „Најслабије карике“ шаље у Египат! Грађевински радник са богатим знањем коначно ће остварити свој сан!

Свима који су гледали синоћњу епизоду квиза „Најслабија карика“ највећи утисак је оставио и за срце прирастао Владимир Крнач, такмичар чије ће се учешће у овом шоу програму препричавати још дуго. Педесетдеветогодишњи Владимир остварио је незапамћен успех, одговоривши тачно на чак 22 питања, не давши притом ниједан нетачан одговор.

Његови саиграчи, међутим, одлучили су да га тактички избаце у седмој рунди и тако га зауставе на путу до остварења животног сна – путовања у Египат.

Овакав потез наишао је на читаву лавину реакција и коментара на друштвеним мрежама, а и сам Никола Којо био је збуњен оваквим исходом. Ипак, Владимирова жеља биће испуњена – Прва ТВ послаће га на, сигурни смо, незаборавно путовање у Египат, срце древне цивилизације.

Грађевински радник без сталног запослења, отац четворо деце из Бачког Петровца, који је више од сто пута био добровољни давалац крви, један је од вероватно најуспешнијих такмичара у историји овог легендарног квиза, а у својој пријави за учешће истакао је да би, у случају да је освоји, награду потрошио на путовање на познату туристичку дестинацију.

Ка том циљу кренуо је мирно и ведро, сигуран у своје знање, низајући тачне одговоре. У неколико кругова Владимир је статистички био најјача карика и стигао до самог предворја финала. На том путу, пред осму рунду, у којој финалисти практично увећавају освојени буџет сумом коју продукција множи са три, преостала двојица такмичара Југослав Ратковић и Миљан Драганић су га тактички избацили из игре.

Тактика у завшним круговима је управо оно што доприноси непредвидивости и динамици квиза каква је “Најслабија карика”, али је овога пута, због Владимировог знања, изненадила и публику и водитеља. Његово савршено знање, међутим, неће остати ненаграђено, будући да су са Прве ТВ, на којој се квиз емитује, одлучили да то знање награде испуњењем његове највеће жеље.

Ова вест ће несумњиво обрадовати све који су синоћ крај својих малих екрана навијали за Владимира, колико и њега самог. Владимире, желимо ти срећан пут и леп провод у Египту!

Извор/Фото: Прва ТВ

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Представљање активности спроведених у циљу ревизије Плана квалитета ваздуха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због поплава евакуисане 24 особе, укључујући деветоро деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најјефтиније дестинације за летовање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како превремено пензионисани до веће пензије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА